Anasayfa

14-10-2020
Altın Şafak'ın lider kadrosuna 13 yıl hapis cezası
Atina Temyiz Mahkemesi Başkanı Maria Lepenioti, Altın Şafak'ın lider kadrosuna verilen cezayı 13 yıl olarak açıkladı. Rupakiotis'e, Müzisyen Fissa'sın cinayetinden ömür boyu hapis, suç örgütü Altın Şafak'a üye olmaktan da ayrıca 10 yıl hapis cezası verildi.
14 Ekim 2020 Çarşamba

Atina Temyiz Mahkemesi Başkanı Maria Lepenioti, Altın Şafak'ın lider kadrosuna verilen cezayı 13 yıl olarak açıkladı. Rupakiotis'e, Müzisyen Fissa'sın cinayetinden ömür boyu hapis, suç örgütü Altın Şafak'a üye olmaktan da ayrıca 10 yıl hapis cezası verildi.

Fissas cinayetine yardım etmekten suçlananlara 6 ila 7 yıl arasında hapis cezası, aynı kişilere suç örgütüne katılmaktan da ek 5 yıl hapis cezası verildi.

Altın Şafak'ın lider kadrosunda yer alan Nikos Mihaloliakos, İlias Kasidiaris, İoannis Lagos, Hristos Pappas, İlias Panayiotaros ve Yorgos Germenis'e 13 yıl hapis cezası verildi. Artemis Matheopulos ise 10 yıl hapis cezası aldı.

Altın Şafak'a üye olmaktan suçlanan ve hafifletici unsurlar dikkate alınmayan sanıklara verilen hapis cezası ise 5 ila 7 yıl arasında değişiyor.


Haberler


Rodoplu çiftçiler büyük miting için Atina’ya gidiyor

Cemil Kabza’dan Dolaphan Ortaokulundaki etkinliğe sert tepki

Zeybek’ten ’Kalanda’ uygulamasına sert tepki: ’Bu masum bir kültürel etkinlik değil’

“Evliliğe İlk Adım” seminerleri çevrim içi final yaptı

Burhan Baran’dan “Kalanta” etkinliğine sert tepki: “Bu bir asimilasyon çalışmasıdır”

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Dolaphan Ortaokulundaki ’Kalanta’ etkinliğine tepki

Dünya Yunanca Dili Günü etkinliği için İstanbul ve Yunanistan’dan öğrenciler bir araya geldi

Et fiyatları yüzde 13 arttı

Avramopulos’tan Atina – Ankara temasına destek

BTAYTD yönetiminden Mustafa Trampa’ya ziyaret

Ahmet Kurt: “Dolaphan ortaokulundaki etkinlik için herhangi bir ödeme yapılmamıştır”

Dolandırıcılık girişimi polis operasyonuyla engellendi