Anasayfa

03-12-2020
Şiddetli yağmur ve rüzgar geliyor
Bugünden itibaren hava değişiyor. Şiddetli yağmur ve rüzgarlar Cuma günü de etkili olacak.
3 Aralık 2020 Perşembe

Ulusal Meteoroloji Müdürlüğü tarafından açıklanan hava durumu raporuna göre, şiddetli yağmurlu ve rüzgarlı hava ülkenin büyük bölümünü etkisi altına alacak. Bazı yerlerde dolu yağışı da yaşanacak.

İtalya üzerinden geldiği belirtilen yağmurlu ve rüzgarlı hava ilk olarak etkisini İyon adalarında gösterecek. Rüzgarın şiddetinin ise 7-8 bofor arasında değişeceği, yer yer 9 bofora ulaşacağı belirtiliyor. Kötü hava koşulları gece geç saatlerde İpir bölgesini ve kara Yunanistan ile Mora Yarımadası'nın batı bölgelerini etkisi altına alacak.

Şiddetli yağmur ve rüzgar yarın (4 Aralık Cuma) ise Orta Makedonya, Oniki Adalar, Doğu Ege adalarını, akşam saatlerinde de Doğu Makedonya bölgesinde kendini hissettirecek. Ayrıca öğleden sonra Mora Yarımadasının doğusu, kara Yunanistan'ın doğu bölgesi, Teselya, Sporades, Eğriboz (Evia) ve Girit'te etkili olacak.

Bu arada, bazı bölgelerde dolu yağışı da bekleniyor.

Haberler


İskeçe Türk Birliği’nden Anneler Günü etkinliği

Rodop e-EFKA’daki personel yetersizliği meclis gündeminde

GTGB olağan genel kurula hazırlanıyor

Milletvekili Ferhat, Agrisnap uygulamasındaki sorunları meclis gündemine taşıdı

Gençler Karasu kıyısında buluşuyor

Milletvekili Baran: “İskeçe’de ambulans krizi vatandaşın hayatını tehlikeye atıyor”

Mustafçova Belediye Başkanı Kurt’tan Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

DTİK Kuzey Makedonya buluşması Üsküp’te gerçekleştirildi

Hasan Paçaman’dan Turus ve Eren’e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği genel kurulu bu pazar

Batı Trakya’da Ruh Sağlığı Hizmetlerine Yaklaşım ve Kültürel Etkiler

Batı Trakyalı Ömer Hacı Karaahmet, Türkiye üçüncüsü oldu