Anasayfa

26-04-2021
YTB Başkanı Eren, polis şiddetine maruz kalan Türk iş insanı ile görüştü
Abdullah Eren, YTB olarak hukuki sürecin takipçisi olduklarını belirterek, "Bu insanlık dışı tutum kabul edilemez." ifadesini kullandı.
26 Nisan 2021 Pazartesi

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Almanya’da polis şiddetine maruz kalan Türk iş insanı Emre Tümsek’i telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eren, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda AA’nın, "Almanya’da Türk iş adamı Emre Tümsek polis şiddetine maruz kaldı" haberini alıntılayarak, "Vatandaşımızla görüştük. Geçmiş olsun dileklerimizi iletip desteğimizi belirttik. YTB olarak hukuki sürecin de takipçisiyiz. Bu insanlık dışı tutum kabul edilemez. Son 5 yılda, Alman polisi içinde aşırı sağ nedeniyle 170 disiplin suçu kayıtlara yansıdı." ifadesini kullandı.

Almanya’nın Duisburg şehrinde yaşayan 43 yaşındaki Tümsek, iş yerinin önünde polis şiddetine maruz kalmıştı.

Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi