Anasayfa

11-05-2021
Oda temsilcileri Georgiadis'le görüştü
Doğu Makedonya Trakya bölgesinden ticaret, sanayi ve esnaf odası temsilcileri Atina'da Kalkınma Bakanı Adonis Georgiadis ile bir araya geldi.
11 Mayıs 2021 Salı

Doğu Makedonya Trakya bölgesinden beş oda temsilcisi, Kalkınma Bakanı Adonis Georgiadis ve "Rekabetçilik ve Girişimcilik" (EFEPAE) Müdürü Platonas Marlafekas ile bugün (11 Mayıs Salı) Atina'da görüştü.

Görüşmede, Avrupa programlarıyla ilgili DESM-OS şirketinin kötü işleyişinden kaynaklı sorunlar ele alındı.

Toplantıda, Doğu Makedonya - Trakya bölgesinde derhal EFEPAE'nin bir şubesinin kurulması ve DESM-OS şirketinin elindeki tüm programların söz konusu şubeye devredilmesi kararlaştırıldı.

Söz konusu gelişmeyle, yatırım tekliflerinin yeri kurum tarafından değerlendirileceği ve yerel girişimciliğin çıkarlarını güvence altına alacağı belirtildi.

Atina'da gerçekleşen toplantıya bölgeden Hristodulos Topsidis, Andonis Gravanis, Nikos Angelidis, Stelios Moraitis ve Markos Dempas katıldı.

Haberler


Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı

Akaryakıt fiyatları yükseliyor: Kurşunsuz benzin 2,17 euro!

BTAYTD Yaz Genel Kurulu 26 Eylül’de yapılacak

Ferhat: Yangın mağduru üretici ELGA borcu nedeniyle tazminatsız kalmamalı

AB’de çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı geliyor

Batı Trakya Türk Azınlığının dini özerkliği BM gündeminde

Yunanistan’da 10 kişiden 6’sı faturalarını borçlanarak ödüyor

Tarım yatırımlarına 26,4 milyon euroluk destek: Başvurular ekimde başlıyor

Mazonakis’in ölümüyle suçlanan iki doktor Koridallos Cezaevine gönderildi

Öğrenciler ve memurlar anayasa değişikliğini protesto etti

İsrail’den satın alınacak ’Aşil Kalkanı’ hakkında kaynak kodu tartışmaları sürüyor

Rodop ve Meriç’te yaşlıları hedef alan 7 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı