Anasayfa

27-07-2022
Andrulakis, telefonu dinlendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu
PASOK - KİNAL partisi lideri Andrulakis, cep telefonuna yasa dışı erişim teşebbüsü gerekçesiyle Yüksek Mahkemeye (Arios Pagos) suç duyurusunda bulundu.
27 Temmuz 2022 Çarşamba

PASOK - KİNAL lideri ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili Nikos Andrulakis, telefonunun yasa dışı dinlenmesine ve özel bilgilerine erişilmesine yönelik girişimde bulunulduğu gerekçesiyle Arios Pagos'a suç duyurusunda bulundu.

Andrulakis, 28 Haziran’da Avrupa Parlamentosunun özel hizmetinden faydalanarak, telefonunun casus bir yazılımla izlenip izlenmediğini kontrol ettirdi.

Telefonda yapılan ilk incelemede, "Predator" isimli casus yazılımla ilişkili şüpheli bir link tespit edildi.

Daha sonra yapılan ayrıntılı incelemede ise Andrulakis’in, 21 Eylül 2021’de telefon sahibini casus yazılım programa yönlendiren linkin bulunduğu bir mesaj aldığı ancak Andrulakis’in mesajda belirtilen linke tıklamadığı görüldü.

Haberler


Kan yok, tedavi aksıyor: Hastalar eylemde

Gümülcine’de öğrenci kiraları 10 yılda yüzde 84 arttı

Habipoğlu Brüksel’de temaslarda bulundu

Gümülcine Başkonsolosluğunun “Adnan Babası” için veda töreni

İTB Gençlik Kolu yeni başkanını belirledi

Müftü Trampa’dan yeni eğitim yılı mesajı

BTTÖB’den yeni eğitim yılı mesajı

Başkonsolos Ünal, kontenjan öğretmenlerini kabul etti

Batı Trakya’da yeni bir kimlik tartışması mı yürütülüyor?

Rodop ilinde doğumlarda yüzde 14,8 düşüş

YDP birinci, ELAS ikinci sırada

Gümülcine Müftülüğü’nden yetişkin bayanlara uzaktan Kur’an kursu