Anasayfa

25-09-2017
Oxford profesörünü sokak köpekleri yedi
İngiltere’de yayınlanan The Times gazetesi , Yunanistan'da sokak köpeklerinin emekli bir Oxford Üniversitesi profesörünü yiyerek öldürdüğünü yazdı. Geçtiğimiz günlerde Maronya'nın Taşlık bölgesinde parçalanmış bir kadın cesedi bulunmuştu.
25 Eylül 2017 Pazartesi

Atina’daki yetkililerin henüz ismini açıklamadığı 63 yaşındaki profesörden Perşembe gününden beri haber alınamıyordu.
Maronya’da bir arkeolojik alanı gezerken saldırıya uğrayan kadın, saldırıya uğrarken ailesini arayıp haber vermişti.
Ailesinin uyarısı üzerine dağlık bölgede arama çalışmaları başlatılırken, Pazar günü profesörden kalan parçalara ulaşıldı.
Üst düzey bir polis yetkilisi, "Karşılaştığımız manzara çok trajikti" dedi ve ekledi:"Kadının bedeni paramparça olmuştu. Deneyimli adli tıpçılarımız bile gördükleri karşısında dehşete düştü."
İngiliz profesörden kalan parçaların yanında pasaportu ve kişisel eşyalarının da bulunduğu açıklandı.

Haberler


İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması

Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak

Selanik’teki Trakya Futbol Kulübü yeni sezon hedeflerini belirledi

’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı