Anasayfa

08-01-2019
Türk ve Yunan polisinden ortak operasyon
Türk ve Yunan polisinin Atina’nın Pire Limanı’nda gerçekleştirdiği ortak operasyonda milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi.
8 Ocak 2019 Salı

Türk ve Yunan polisinin Atina’nın Pire Limanı'nda gerçekleştirdiği ortak operasyonda milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Adana Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yunanistan polisi ile ortak bir operasyon gerçekleştirdi. Atina’nın Pire limanında gerçekleştirilen operasyonda Lazkiye limanından yola çıkan ve Hırvatistan üzerinden Türkiye'yi geçerek Dubai'ye ulaşacak bir gemide baskın düzenlendi.

Operasyonda yaklaşık 23 tonluk kurşun levhalar içine gizlenmiş milyonlarca uyuşturucu captagon hap ele geçirildi.


Haberler


Danışma Kurulundan müftülük atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi yok sayılamaz”

Bir patrik 35 yıldır görevde, azınlık hâlâ bir müftüsünü seçemiyor

İstanbul’da 35. yıl töreni, Batı Trakya’da atama – dayatma uygulaması!

Zaman içinde eriyen ömür sermayesi

Karanlığa karşı sıradanlığın mücadelesi

Dedeağaç’ta Fotoğraf Haftası başladı

Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Mustafçova Eski Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in annesi vefat etti

Zeybek’ten İskeçe’de hava kirliliği için acil önlem çağrısı

DEB Partisi’nden müftülük meselesine dikkat çeken video

Akaryakıt destekleri 15 Kasım’a kadar uzatıldı

Atina’daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda dostluk ve iş birliği mesajı