Anasayfa

24-01-2019
Akropoli'ye Prespes anlaşması karşıtı pankart
Yunanistan Komünist Partisi üyeleri 24 Ocak Perşembe sabah saatlerinde Atina’nın sembolü olan Akropoli'deki Parthenonas tapınağına çıkarak, Makedonya ile Yunanistan arasında imzalanan Prespes Anlaşması’na karşı pankart açtı.
24 Ocak 2019 Perşembe

Komünist Partisi üyeleri sabah saatlerinde Atina’nın sembolü Partenon tapınağına çıkarak pankart açtı. Makedonya ile Yunanistan arasında imzalanan Prespes Anlaşması’na tepki gösteren grubun açtığı pankartta, "Anlaşmaya hayır, halkların dostluğuna evet" ifadeleri yer aldı. Pankart bütün Atina’dan görüldü.

Yunanistan ile Makedonya (FYROM) arasında varılan Prespes anlaşması bu akşam (24 Ocak Perşembe) Yunan parlamentosunda oylanacak. Anlaşma meclis tarafından kabul edilirse, komşu ülkenin ismi ’Kuzey Makedonya’ olarak değişecek.

Haberler


Ahmet Yesevi Üniversitesi İskeçe Türk Birliği’nde tanıtıldı  

Rıdvan Ahmet : ‘Bu proje sadece teknolojik değil aynı zamanda sosyal açıdan da bölge halkı için büyük bir kazanımdır’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı

Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneğinden Strazburg’a çalışma ziyareti

Davutlu Mütevelli Heyeti Başkanına 9 ay hapis cezası!

Patrik Vartholomeos Atina’da

Yunanistan ve Mısır’dan Avrupa’ya enerji köprüsü

Geleneksel Kiraz Festivali 30 Mayıs’ta başlıyor