Anasayfa


03-02-2020
Rıdvan Ahmet ekibi ile kahvaltıda biraraya geldi
Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, yerel seçimlerde başkanlığını yaptığı Demokratik Güç Listesi ekibiyle 2 Şubat Pazar günü kahvaltıda buluştu.
3 Şubat 2020 Pazartesi

Kozlukebir köyünde verilen kahvaltıda belediye başakanı Rıdvan Ahmet yaptığı konuşmada, tüm ekibine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ahmet konuşmasında amaclarının belediye halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu söyledi.

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet konuşmasının devamında şunşarı söyledi: "Bugün burada belki de Batı Trakya tarihinde yerel bir siyasi parti olarak kahvaltı düzenleyerek bir ilke imza atıyoruz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Bu topraklarda doğup büyüyen buralarda ailesi ile birlikte mütevazi bir hayat sürmeye çalışan ve 5 yıl belediye başkanı tecrübesi edinmiş biri olarak, bu yıllar bana daha önce farkına varamadığım ve de varamayacağım birçok şeyi anlamamı sağladı.

Hizmetle geçen bu dönemimizde bölgemizin en önemli unsurunun en değer verilecek unsurun bölge insanının olduğunu anladım. Başka bir deyişle sizlerin ve bölge insanının ne kadar değerli olduğunu anladım. Bu nedenle belediye yönetimi olarak ilk hedefimiz bölge halkımızın yaşam kalitesini arttırmaktır.

Bu doğrultuda 57 köyümüz dahil tüm halkımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve iyileştirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. İçme suyu sulama suyu yollarımız gibi birçok konuda başarılı olacağımıza inanıyor bu ve bunun gibi alanlarda çalışmalarımız devam ediyor.

Bölgemizde ve ülkemizde hizmet alanında çalışan bütün kurumlarla işbirliği içinde çalışarak Kozlukebir Belediyesi’ni yeni bir döneme hazırlıyoruz. Bölgesi için hizmet etmek isteyen herkesle çalışıyoruz.

Bugün de buradaki toplantımızın sebebi hizmettir. Çıktığımız bu hizmet yolunda her biriniz benim için belediyemiz için çok önemlisiniz ve değerlisiniz. İnsanlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için bu yolda bir şeyleri başarabilmek için hepinize ve her birinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.

Bir belediye başkanı yalnız başına belki bir şey başarabilir, bir belediye başkanı 13 meclis üyesi ile yalnız yaptığından biraz daha fazlasını yapabilir, bir belediye başkanı 13 meclis üyesi ve muhtarları ile çok daha fazlasını başarabilir.

Ancak bir belediye başkanıyla sizler birlikte olursanız, bizler daha fazla çalışırsak bu yolda sizler bizim yanımızda olursanız işte o zaman bölgemiz hizmet görür. Bizler İşte o zaman bir şeyleri başarmış oluruz ülkemiz için bölgemiz için en iyisini biz olmayı başarırsak yapmış oluruz.

Çok değerli yol arkadaşlarım, aza, muhtar kazanan veya kazanamayan gözetmeden her birinizin bizim için değerlisiniz. Başarı için her birinizin görüşü fikri ve bakış açısı bizim için çok önemlidir. Unutmayalım ki yerel yönetimlerde başarının sırrı sırasıyla aramızda birbirimizi desteklemek sonra her birimizin meclisteki grubu desteklemek daha sonra meclisteki grubumuz da belediye başkanımızı desteklemesinden geçer.

Çok değerli ekip arkadaşlarım, seçimler oldu geçti. Bazı arkadaşlarımız meclise girmeye hak kazandı bazılarımız giremedi. Şunu asla unutmayın buraya da davetimizden anlaşılacağı üzere biz sizleri hiçbirinizi unutmadık ve unutmayacağız. Hiçbir arkadaşımızı asla geride bırakmayacağız. Şunu da hepiniz çok iyi bilin ki bütün samimiyetimle söylüyorum biz sizlerle güçlüyüz. Bizlere gücü veren sizlersiniz ve yine bütün samimiyetimle söylüyorum ki eğer bizler hizmet yolunda zerre kadar mesafe alırsak bile bu başarının mimarları bu hizmetin asıl sahibi sizler olacaksınız. Bunu asla unutmayın.

Çok değerli dava arkadaşlarım, bugün sizlerden çok önemli bir şey istiyorum. Geçtiğimiz yaklaşık 5 buçuk yıllık süreç içinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle yaptığımız toplantılarla belediyemizin bütün bölgelerinden binlerce problemi kayıt altına aldık. Bütün bu problemleri değerlendirdik, maddi imkânlar nispetinde elimizdeki bütçeyle insan gücüyle ve var olan makinelerimizle çözmeye çalışıyoruz.

Bizler geldiğimiz bu noktada sizlerden sadece problemler duymak istemiyoruz. Sizlerden bölgemizde yarınımızı bugünlerden daha iyi yapacak projeler, çözümler öneriler ve bu konuda yardımcı olacak fikirler bekliyoruz. Daha güzel bir belediye için, daha çok problem çözen, daha işlevsel bir belediye için, çözüm öneren, zeki, problemleri çözecek öneriler getiren, fikir üreten, proje üreten insanlar istiyoruz.

Çok değerli kardeşlerim, yine bütün samimiyetimle söylüyorum ki geleceğe daha güvenli yürümek için, daha güçlü ve kararlı adımlar atarak hayal ettiğimiz bir Kozlukebir Belediyesi’ni oluşturmak için bahsettiğimiz problem çözecek çözüm üretecek, fikir üretecek, proje üretecek sizlersiniz. Biz ancak sizlerle problemlerinize çözüm bulacağız, sizlerle inşallah yarınlarımız bugünlerimizden çok daha iyi olacak.

Konuşmamı bitirmeden önce yaptığımız çalışmalar hakkında sizlere kısaca bilgi vermek istiyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Artık deneyimli bir ekibiz. Yanımızda da kendi alanlarında deneyimli arkadaşlarla çalışıyoruz. Kurduğumuz bu ekiple programları çok iyi takip ediyor. Büyükşehir belediyelerinin başvurduğu programlara başvuruyoruz.

Bu kurduğumuz ekiple yaptığımız çalışmalar daha 5 ayında meyvelerini vermeye başladı çok eskiye gitmeden ilk 5 ayda yapılan çalışmalardan bahsetmek isterim Çok değerli kardeşlerim Önümüzdeki 4 yıllık süreç için hazırladığımız ve hazırlayacağımız projelerimiz var bir planlama var.

Ancak Bizler bununla yetişemeyiz yetinme meliyiz artık edindiğimiz bu tecrübe ve birikimle başımızı önümüze eğmeyiz.Başımızı dik tutarak daha uzaklara bakmalıyız hayallerimizi projelerimizi 4 yıla göre değil bu yılların daha ötesine göre yapmalıyız.

Bizler bu noktada bu düşüncelerle gerçekleşmesi 6 yıl 8 yıl belki de 10 yıl gidecek Büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda Kozlukebir Belediyesini 2030 Lara taşıyacak projelere imza atacağız.

Uzun vadede gerçekleşebilecek projelere örnek vermek gerekirse Değirmendere'ye yapılabilecek bir baraj ve oradan Altta kalan bütün köylerin içme ve sulama suyu temini, bugünün büyük problemi köy planlarının genişlemesi Balkan köylerimize sulama barajlarının inşası gibi sayabiliriz.
Son olarak şunu da herkesin çok iyi bilmesini istiyorum.

Belediyemizde insanlarımıza hizmet etmek için gündüz gece demeden çalıştığımı yakın çalışma arkadaşlarım bilirler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Kozlukebir Belediyesi’ni Trakya'da ve Yunanistan'da örnek bir belediye yapabilmek için bütün gayreti ile çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

İnsanlarımıza faydalı olmak, hayat standartlarını iyi bir seviyeye getirebilmek, onlara en iyi hizmeti verebilmek için ekibimizle birlikte sizlerle birlikte çok çalışacağız ve hep beraber başaracağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

Haberler


Atina’da Yerapetritis – Şükri görüşmesi

İskeçeli soydaşlar Ketenlik’teki hatim etkinliğine akın etti

Büyükelçi Erciyes Korfu Adası’ndaki Türk Şehitliği’ni ziyaret etti

Dev derbinin galibi Fenerbahçe

Zeybek, hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi

BTTÖB genel kurulu 1 Haziran’da

Geleneksel Kiraz Festivali 31 Mayıs’da başlıyor

‘Yunanistan’daki Pontus iddiaları asılsızdır’

Süper Lig’de PAOK şampiyon oldu

İran Cumhurbaşkanı ile Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Selanik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Şapçı Belediye Başkanı İoannu’dan Erdem Hüseyin’e ziyaret