Anasayfa

20-02-2020
Uçurtma şenliği 5 Nisan'da
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediyesi'nin beş yıldan bu yana düzenlediği "Uçurtma Şenliği", 5 Nisan Pazar günü Kozlukebir futbol sahasında gerçekleşecek.
20 Şubat 2020 Perşembe

Kozlukebir Belediyesi'nin düzenlediği "6. Uçurtma Şenliği" kapsamında İlkokullar Arası Çocuk Futbol Turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya, 2008 doğumlu veya daha küçük yaşta olan çocuklar katılabilecek. Başvurular, 20 Şubat - 13 Mart tarihleri arasında Kozlukebir Belediye'sinde veya 698 031 6496 Whatsapp üzerinden yapılabilecek.

TURNUVA HAKKINDA BİLGİLER:

- Maçlar 6'şar kişilik takımlar arasında oynanacaktır.

- Maçlar toplam 50 dakika olup, ilk ve ikinci yarılar 20'şer dakikadan oluşacaktır. İlk ve ikinci yarı devre arası 10 dakikadır.

-Takımlar , en az 6 ve en fazla 10 oyuncu kadrolarıyla turnuvaya katılabilecekler ve 3 defa oyuncu değişikliğine gidebileceklerdir.

-Yaş sınırı 2008 yılı doğumlu ve daha küçükleri (6.sınıfa kadar olan çocukları) kapsamaktadır.

-Kadrolar önceden belirlenecek ve sonradan oyuncu dahil edilemeyecektir.

-Oyuncu sayısı yeterli olan veya olmayan takımlar, dışarıdan oyuncu alabileceklerdir.

-Turnuva ön eleme maçları Paskalya tatili sürecinde oynanacak, İkincilik, üçüncülük ve final maçları ise 5 Nisan 2020 Pazar Uçurtma Şenliği günü yapılacaktır.

Haberler


Miçotakis’in ziyareti öncesi Meriç’te çiftçiler eylem hazırlığında

Miçotakis yarın Gümülcine’ye geliyor

2026 trafik harçları açıklandı: Son ödeme 31 Aralık

AB baskısı altında OPEKEPE düzenlemesi

Kendi kişisel numaranı belirlemek için son günler

Yassıören’de “Kışa Merhaba” etkinliği

İskeçe Merkez Türk İlkokulundaki kermese yoğun ilgi

Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi

Balkanlar’dan gelen din alimleri Edirne’de buluştu

ELTA’dan şube kapatma planında değişiklik

Girit’de kanlı hesaplaşma: Ölü ve yaralılar var

Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki