Anasayfa

29-02-2020
"Yunanistan sınırlarını koruyor ve güvenli bir ülke"
Genel Kurmay Başkanı'yla birlikte Evros bölgesine gelen Vatandaşı Koruma Bakanı Mihalis Hrisohoidis, Yunanistan'ın sınırlarını koruduğu ve güvenli bir ülke olduğu mesajını verdi.
29 Şubat 2020 Cumartesi

Kumçiftliği'nde (Orestiada) Nea Vissa'da yaptığı açıklamalarda, "Yunanistan'ın sınırlarını koruduğu, Yunanistan'ın güvenli bir ülke olduğu yönünde herkese güçlü bir mesaj göndermek için Genel Kurmay Başkanı Sayın Floros ile bugün Kuzey Evros'u ziyaret ediyoruz." dedi.

Sınır bölgesinde güvenliğe sağlayan Silahlı Kuvvetlere ve güvenlik güçlerine teşekkür eden Hrisohoidis, "Sınırın diğer tarafında olanlar çok tatsız." diye konuştu. Yunanistan'ın seyahat belgesi olan ve yasal belgelere sahip üçünü ülke vatandaşlarını kabul ettiğini söyleyen bakan, "Ülkenin sınırları dokunulmaz; bu nedenle Yunan ve Avrupa topraklarına girmek için mutsuz insanların sınırlarımızda, gümrüklerde beklemelerinin bir anlamı yok." ifadelerini kullandı.

Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı