Anasayfa


04-03-2020
Hüseyin Zeybek’in sözlü sorusuna bakan Karamanlis yanıt verdi
İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek’in, Ketenlik yoluyla ilgili soru önergesine Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis’den cevap geldi.
4 Mart 2020 Çarşamba

Zeybek, İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Ketenlik köyünün çevreyolu yapımı ile ilgili sözlü soru önergesinin, bakan Karamanlis tarafından cevaplandırıldığını kaydetti. Zeybek, “Sayın Bakan Nisan 2020’de yol yapımı ile ilgili bürokratik işlemlerin aşılıp çalışmaların başlayacağını söyledi.” ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yayımlayan milletvekili Zeybek şunları kaydetti: “Bu yolun Ketenlik için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladım. Mezarlığa, stadyuma, tarlalara ve hayvan besi çiftliklerine gidilen bir yol olduğunu, ayrıca acil durumlarda itfaiyenin ve ambulanslarında kullanabileceği alternatif bir çevre yolu olacağını dile getirdim. Hatırlayacak olursak bu yol yapımı 2014 yılında ESPA programından çıkarılmış olup 2019 yılında da SİRİZA hükümeti tarafından milli kaynaklar kullanılarak tekrar aktif hale getirilmişti. Sayın bakan Nisan 2020’de yol yapımı ile ilgili bürokratik işlemlerin aşılıp çalışmalarının başlayacağını söyledi. Geç de olsa emeklerimizin boşa gitmemiş olması beni şahsen mutlu etmiştir. İptal edilmiş olan bir projenin Sirizalı eski bakanları sayın Spircis ve sayın Yannakidis’in desteğiyle, benim de ısrarlı ve yakın takibim ile Ketenlik köyüne bu yolu kazandırma aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Eski belediye başkanlarımız sayın Cukal’ın ve sayın Kabza’nın, aktif belediye başkanı sayın Delihüseyin’nin desteklerini de unutmamak gerekir. Bu proje tamamlanana kadar ısrarla ve inatla takipçisi olacağımı Ketenlik halkına bildirmek isterim.”

Haberler


Danışma Kurulundan Kosmidu’ya tepki

Posta yoluyla oy kullanma başvurusu yarın sona eriyor

Londra’da Yerapetritis – Fidan görüşmesi

Türk ve Yunan heyetleri İstanbul’da buluştu

Ev sahibi olmak hayal oldu!

DEB Partisi seçim çalışmalarına Şahin köyünden başladı

Şiir yarışmasında derece giren Ayça için okulunda tören düzenlendi

Türk ve Yunan kültür bakanları ’Romeo ve Juliet’i birlikte izledi

Kacır Selanik’te soydaşlarla görüştü

Ramadan Duban için duygusal veda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ataman’a ‘geçmiş olsun’ telefonu

Özgür Ferhat ELGA Başkanı ile görüştü