Anasayfa

10-03-2020
Gümülcine Belediyesinden koronavirüs için önlemler
Yeni tip koronavirüse karşı Sağlık Bakanlığının aldığı önlemler çerçevesinde, Gümülcine Belediyesi önümüzdeki 14 gün için bir dizi ihtiyati tebdirler aldı.
10 Mart 2020 Salı

Yeni tip koronavirüse karşı Sağlık Bakanlığının aldığı önlemler çerçevesinde, Gümülcine Belediyesi önümüzdeki 14 gün için bir dizi ihtiyati tebdirler aldı.

Gümülcine Belediyesinin aldığı 14 günlük önlemlere ilişkin kararlar şunlar:

1- Yetki alanındaki birinci ve ikinci dereceli okulların, Yaratıcı İstihdam Merkezlerinin, belediyeye, Metropolitliğe bağlı kreşler ile özel kreşlerin, Hayatboyu Öğrenme Merkezlerinin, Mesleki Eğitim Enstitülerinin (İEK) faaliyetlerinin askıya alınması.

2- Spor derneklerine tahsis ettiği sorumluluğu altındaki spor salonlarının faaliyetinin askıya alınması.


3- Dans etkinlikleri için kültür kulüplerine tahsis edilen salonların faaliyetinin askıya alınması.

4- Tiyatro, toplu spor, müzik ve koro çalışmalarının yapıldığı salonların kullanımının askıya alınması.

Son olarak Gümülcine Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye sakinlerinin Sağlık Bakanlığı ve yetkili organlar tarafından açıklanan ihtiyati tedbirlere uymaları istendi.








Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi