Anasayfa

27-03-2020
Delihüseyin: "Yabancı düşmanlığı ve faşizm merhemi satmana izin vermeyeceğiz"
Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüyesin, Şahin köyünü hedef gösteren aşırı milliyetçi Yunan Çözümü (Elliniki Lisi) Partisi Başkanı Kiriakos Velopulos'a tepki gösterdi.
27 Mart 2020 Cuma

Delihüseyin, Şahin köyünün karantinaya alınmasından kısa bir süre sonra yaptığı paylaşımda, Şahinlilere "Ankara'nın ajanları" yakıştırmasında bulunan Velopulos'un ayrıştırıcı ve provokatif söylem kullandığını ifade etti.

Mustafçova Belediye Başkanı Delihüseyin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Velopulos, hoşuna gitmese de Trakya'da bizler Hristiyanlar ve Müslümanlar olarak hep birlikte barış içinde yaşamaya ve üretmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı. Velopulos'un bu zor günlerde dahi kullandığı ayrıştırıcı ve provokatif söylemin toplumu bölemeyeceğini dile getiren Delihüyesin, bölgenin tüm dünya için örnek olacak şekilde birlikte yaşam modeli olduğunu vurguladı.

Delihüseyin, "Bize yabancı düşmanlığı ve faşizm merhemi satmana izin vermeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi