Anasayfa

28-03-2020
"Küresel salgın karşısında dayanışma ve işbirliği ruhuyla hareket etmemiz elzemdir"
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, küresel salgın karşısında dayanışma ve işbirliği ruhuyla hareket edilmesi gerektiği vurgulandı.
28 Mart 2020 Cumartesi

Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin'le görüşüldüğü belirtilen açıklamada, tespit edilen vakalar ve son gelişmeler hakkında bilgi alındığı ifade edildi.

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle: "Mustafçova (Miki) Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin'le görüştük. Soydaşlarımızın ikamet ettiği bu belediye sınırları dahilinde tespit edilen koronavirüs (Kovid-19) vakaları ve son gelişmeler hakkında bilgi edindik. Bu vesileyle, kendisine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletme imkanı da bulduk.

Salgınla mücadelede tüm yerel ve ulusal makamların uyarılarına riayet edilmesinin, Azınlık kurum ve kuruluşlarının aldıkları tedbirlere uyulmasının hem bireysel sağlık ve hem de toplum sağlığı bakımından büyük önem taşıdığını bu vesileyle bir kere daha hatırlatmakta yarar görüyoruz.

Tüm insanlığı tehdit eden bu küresel salgın karşısında dayanışma ve işbirliği ruhuyla hareket etmemiz elzemdir."

Haberler


GSEE Başkanı’nın banka hesapları zimmet şüphesiyle donduruldu

Rahmi Ali’den yeni kitap

DMT Eyaletinde müzelere dijital dönüşüm: 1,3 milyon euroluk proje onaylandı

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi 11 Şubat’ta Ankara’da

İTB Başkanı Abdurahimoğlu GAT Selanik bürosunda öğrencilerle buluştu

Dendias: “Türkiye’yi dışlamak istemiyoruz ancak bunun şartı uluslararası deniz hukuku”

’Üniversite ve Şehir Tanıtımı’ etkinliği Gümülcine ile devam ediyor

Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı

Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor