Anasayfa

29-03-2020
Mağazaların kapalı kalma süresi uzatıldı
Yeni tip koronavirüs nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde mağazaların kapalı kalma süresi 11 Nisan'a kadar uzatıldı.
29 Mart 2020 Pazar

Kalkınma, Vatandaşı Koruma, Çalışma, Sağlık, Kültür, İçişleri ve Ulaştırma Bakanlarının aldıkları ortak karar uyarınca, Yunanistan genelinde mağazalar 11 Nisan'a kadar kapalı kalacak.

14 Mart tarihinde başlayan söz konusu uygulamanın 27 Mart tarihine kadar süreceği açıklanmıştı. Ortak Bakanlar Kararı'yla bu süre 11 Nisan'a kadar uzatıldı.

Bu arada, tüm plaj, kayak merkezleri, spor tesisleri ve merkezleri de 11 Nisan'a kadar kapalı kalmaya devam edecek.

Optik ve işitme cihazı satışları ise ihtiyaç halinde daha önce telefonla iletişime geçerek mümkün olacak.

Açık kalmaya devam eden özel işletmelerde her 15 metrekareye bir kişi, 2 metrelik güvenlik mesafesi, 5 kişiden fazla kuyrukta bekleyenin olmaması gibi kuralların sağlanması gerekiyor.

Haberler


Türkiye finalde!

Altın Şafak lideri Mihaloliakos için tahliye kararı

BTTADK’nın yeni eğitim yılı mesajında hak vurgusu

Yassıköy Belediyesinden Gastronomi Festivali ve Yöresel Tatlı Yarışması

Salih Murat, Kuzey Makedonya’da ’Yılın En İyi Milletvekili’ seçildi

Hüseyin Zeybek Meclis OPEKEPE komisyonunda yer aldı

EuroBasket 2025’te Türkiye – Yunanistan yarı final maçı bu akşam

YDP ile PASOK arasında 16,5 puan fark var

Hayvan besicilerinden protesto gösterisi

Yunanistan, “hastane mantarı” vakalarında AB’de ikinci sırada

Mizanlı’daki protestoya ABTTF’den destek: “Eğitimde çifte standarta son verilsin”

Miçotakis ve Bergkam enerji iş birliğini görüştü