Anasayfa

14-04-2020
İskeçe'deki testlerin tamamı negatif
Sivil Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, koronavirüs salgını hakkında günlük basın toplantısında İskeçe'deki son durum hakkında bilgi verdi.
14 Nisan 2020 Salı

Hardalias, 13 Nisan Pazartesi sabahı itibarıyla Serin Mahalle'de (Drosero) yapılan 326 test ile Topiros Belediyesi'nde yapılan 27 testin sonuçlarının negatif çıktığını belirtti. Hardalias, İskeçe Devlet Hastanesi Çocuk Kliniği'ndeki 15 sağlık çalışanına yapılan test sonuçlarının da negatif olduğunu açıkladı. Böylece İskeçe'de test yapılan toplam 368 kişide koronavirüs tespit edilmedi.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde Serin Mahalle'den 15 aylık bir çocuğun test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine 12 Nisan Pazar günü Nikos Hardalias acil olarak İskeçe'ye gelmiş ve yerel yöneticilerle bir toplantı yapmıştı. Toplantının ardından 13 Nisan Pazartesi sabahı testler yapılmıştı.

Haberler


Türkiye finalde!

Altın Şafak lideri Mihaloliakos için tahliye kararı

BTTADK’nın yeni eğitim yılı mesajında hak vurgusu

Yassıköy Belediyesinden Gastronomi Festivali ve Yöresel Tatlı Yarışması

Salih Murat, Kuzey Makedonya’da ’Yılın En İyi Milletvekili’ seçildi

Hüseyin Zeybek Meclis OPEKEPE komisyonunda yer aldı

EuroBasket 2025’te Türkiye – Yunanistan yarı final maçı bu akşam

YDP ile PASOK arasında 16,5 puan fark var

Hayvan besicilerinden protesto gösterisi

Yunanistan, “hastane mantarı” vakalarında AB’de ikinci sırada

Mizanlı’daki protestoya ABTTF’den destek: “Eğitimde çifte standarta son verilsin”

Miçotakis ve Bergkam enerji iş birliğini görüştü