Anasayfa

14-04-2020
İskeçe'deki testlerin tamamı negatif
Sivil Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, koronavirüs salgını hakkında günlük basın toplantısında İskeçe'deki son durum hakkında bilgi verdi.
14 Nisan 2020 Salı

Hardalias, 13 Nisan Pazartesi sabahı itibarıyla Serin Mahalle'de (Drosero) yapılan 326 test ile Topiros Belediyesi'nde yapılan 27 testin sonuçlarının negatif çıktığını belirtti. Hardalias, İskeçe Devlet Hastanesi Çocuk Kliniği'ndeki 15 sağlık çalışanına yapılan test sonuçlarının da negatif olduğunu açıkladı. Böylece İskeçe'de test yapılan toplam 368 kişide koronavirüs tespit edilmedi.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde Serin Mahalle'den 15 aylık bir çocuğun test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine 12 Nisan Pazar günü Nikos Hardalias acil olarak İskeçe'ye gelmiş ve yerel yöneticilerle bir toplantı yapmıştı. Toplantının ardından 13 Nisan Pazartesi sabahı testler yapılmıştı.

Haberler


Araç bakım sektörü grevde: Dijital kayıt zorunluluğuna tepki

Gastrade, Dedeağaç’ta ikinci FSRU projesini planlıyor

Kask denetimleri sıkılaşıyor!

BTAYTD, FUEN Avrupa Azınlık Bölgeleri Forumu’na katıldı

Yeni çalışma yasası neler içeriyor?

“Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi” Bursa’da hizmet açıldı

Millet Gazetesine açılan 50 bin eurolok tazminat davası reddedildi

Sivil Koruma ve İklim Krizi Bakanlığından yangın uyarısı

Yeni kabine üyeleri yemin ederek göreve başladı

Maronya Antik Tiyatrosunda “Strings in Motion” konseri

Gıda ve akaryakıtta kâr sınırı uygulaması sona eriyor

Gümülcine’de karbon ayak izi için kurumlar ağı kuruluyor