Anasayfa

21-04-2020
Selanik'te yaşayan Dimetokalı gencin ölümü endişe yarattı
Selanik'te yaşayan 35 yaşındaki Dimetokalı bir Türkün koronavirüsten ölümü sağlık çevrelerinde endişe yarattı.
21 Nisan 2020 Salı

Selanik'te yaşayan 35 yaşındaki Dimetokalı bir Türkün koronavirüsten ölümü sağlık çevrelerinde endişe yarattı.

Odunculukla geçimini sağlayan ve ailesiyle Selanik'te yaşayan aslen Dimetokalı olan M.K ismindeki soydaşın ilk başlarda halsizlik hissettiği ve ateşinin yükseldiği bildirildi. 35 yaşındaki gencin doktorunu aradığı ve verilen ilaçları kullandığı kaydedildi. Ateşi düşmeyen soydaşın 15 Nisan Çarşamba günü Selanik'teki Agios Dimitrios Hastanesine kaldırıldığı ve yapılan koronavirüs testinin negatif çıkmasına rağmen, tüm belirtileri gösterdiği için Covid 19 vakası olarak tedavi uygulandığı belirtildi.

Söz konusu hastanın, 18 Nisan Cumartesi günü sağlık durumunun ciddileşerek yoğun bakıma alındığı, durumunun hızlı bir şekilde kötüleştiği ve 21 Nisan Salı sabahı hayatını kaybettiği ifade edildi.

35 yaşındaki M.K'nin genç olmasına ve herhangi bir sağlık sorununun olmamasına rağmen, sağlık durumunun çok hızlı bir şekilde kötüleşmesi ve aniden hayatını kaybetmesi doktorların endişelenmesine neden oldu.

Hastanenin yoğun bakım ünitesi müdürü Glikeria Vlahoyanni, "Mücadele ettik, savaş verdik. Elimizden geleni yaptık. Genç bir insanı kaybetmek gerçekten üzücü. Daha fazla bir şey söyleyemem. Gereken bilgileri Sağlık Bakanlığı açıklayacaktır." ifadelerini kullandı.

Ailesiyle Selanik'te yaşayan M.K.'nın evli ve 18 aylık bir çocuğunun olduğu açıklandı.

Haberler


Araç bakım sektörü grevde: Dijital kayıt zorunluluğuna tepki

Gastrade, Dedeağaç’ta ikinci FSRU projesini planlıyor

Kask denetimleri sıkılaşıyor!

BTAYTD, FUEN Avrupa Azınlık Bölgeleri Forumu’na katıldı

Yeni çalışma yasası neler içeriyor?

“Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi” Bursa’da hizmet açıldı

Millet Gazetesine açılan 50 bin eurolok tazminat davası reddedildi

Sivil Koruma ve İklim Krizi Bakanlığından yangın uyarısı

Yeni kabine üyeleri yemin ederek göreve başladı

Maronya Antik Tiyatrosunda “Strings in Motion” konseri

Gıda ve akaryakıtta kâr sınırı uygulaması sona eriyor

Gümülcine’de karbon ayak izi için kurumlar ağı kuruluyor