Anasayfa

22-04-2020
İskeçe Tabipler Odası'ndan moleküler test talebi
İskeçe Tabipler Odası, hastanede koronavirüs için moleküler test altyapısının oluşturulması talebinde bulundu.
22 Nisan 2020 Çarşamba

İskeçe Tabipler Odası yayımladığı açıklamada bölgedeki salgının seyrinin sabitleştiğini belirterek, dengenin son derece hassas olduğunu ve uzun süre daha dikkatli olmanın şart olduğunu vurguladı.

İskeçe Hastanesinde koronavirüs testleri yapılmasının gerekliliğine vurgu yapan İskeçe Tabipler Odası, şüpheli vakalara koronavirüs testinin yapılabilmesi için moleküler test altyapısının oluşturulması talebinde bulundu.

Koronavirüs salgınının tam olarak kontrol atlına alınmadığını kaydeden Tabipler Odası, önemli aşamalardan başarıyla geçildiğini, ancak kat edilmesi gereken uzun bir yol olduğunu vurguladı.

Haberler


Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak

Selanik’teki Trakya Futbol Kulübü yeni sezon hedeflerini belirledi

’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı

Sekiz yılda 480 bin dönüm yok oldu

Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu