Anasayfa


05-05-2020
Sağlık çalışanlarından sonra hastada da Kovid-19 çıktı
İskeçe Hastanesi’ndeki hemodiyaliz bölümünde bir doktor ve hemşirede koronavirüs vakasına rastlanmasından sonra bu bölüme tedavi için gelen bir hastada da Kovid – 19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.
5 Mayıs 2020 Salı

İskeçe Devlet Hastanesi’ndeki hemodiyaliz bölümünde çalışan bir doktor ve bir hemşirede geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığı ifade edildi. İki sağlık çalışanında Kovid – 19 virüsüne rastlanmasından sonra bu bölümde hemodiyalize giren bir hastada da virüs çıkması endişe yarattı.

Hastanın, İskeçe’nin Yaka köylerinden olduğu ifade edildi. Hastaya iki kez yapılan Kovid – 19 testinin pozitif çıktığı, bunun üzerine hastanın Dedeağaç Hastanesi’ne nakledildiği bildirildi. Hastanın tedavi gördüğü, ancak yoğun bakımda olmadığı kaydedildi. Erkek olduğu belirtilen vatandaşın eşine yapılan testin de pozitif çıktığı kaydedilirken, hastayı birkaç kez hastaneye götüren köylüsüne yapılan testin ise negatif çıktığı öğrenildi.

Öte yandan, hemodiyaliz bölümünde gerekli önlemlerin alındığı ve 4 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeniden normal faaliyete başladığı bildirildi.

Haberler


Ev sahibi olmak hayal oldu!

DEB Partisi seçim çalışmalarına Şahin köyünden başladı

Şiir yarışmasında derece giren Ayça için okulunda tören düzenlendi

Türk ve Yunan kültür bakanları ’Romeo ve Juliet’i birlikte izledi

Kacır Selanik’te soydaşlarla görüştü

Ramadan Duban için duygusal veda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ataman’a ‘geçmiş olsun’ telefonu

Özgür Ferhat ELGA Başkanı ile görüştü

Kadın Platformu üyelerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Selanik’te Kacır - Papayeorgiu görüşmesi  

Akçapar ve Frangoyannis bugün bir araya gelecek

Celal Bayar Azınlık Lisesinde kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi