Anasayfa

05-05-2020
Restoranlar 1 Haziran'da açılabilir
Başbakan Kiriakos Miçotakis, yeni tip koronavirüs salgınıyla ilgili verilerin son bir aydaki gibi seyretmeye devam etmesi durumunda restoranların 1 Haziran'da açılabileceğini söyledi.
5 Mayıs 2020 Salı

Restoranlardaki önlemlerin kaldırılmasına ilişkin telekonferans yöntemiyle yapılan toplantıda, açık alanların arttırılması konusu da görüşüldü.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda, restoranların daha geniş dış alan kullanma imkanı belirli bir süre için geçerli olacak. Bu konuda yetki belediyelere devredilecek. Dış mekanların genişlemesi nedeniyle restoran sahiplerine ek vergi uygulanmayacak. Ayrıca dış mekanların kullanımının genişletilmesi yayalara engel teşkil etmeyecek şekilde yapılacak.

Bu arada restoranların 1 Haziran'dan önce de açılması için önümüzdeki günlerde durumun yeniden değerlendirilebileceği ifade edildi.

Haberler


Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik

Azınlık eğitimi temsilcileri konuşuyor: “Kapılar bize kapalı, haklarımız gasbediliyor”

Celal Bayar Azınlık Lisesinde “Öğrenci Pazarı” etkinliği

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği eski Başkanı Sami Toraman vefat etti

’OHİ’ bayramı törenlerle kutlandı

OPEKEPE yolsuzluk davasında tutuklama zinciri büyüyor

ABTTF, İtalya’da düzenlenen FUEN Kongresi’ne katıldı

Gümülcine Müftülüğünden “Çocuğunu Al, Sabah Namazına Gel” etkinliği

Batı Trakyalı gençler Atina’da Yunan Parlamentosunda

Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet