Anasayfa

27-05-2020
Hrisohoidis Evros'ta
Vatandaşı Koruma Bakanı Mihalis Hrisohoidis, bugün (27 Mayıs Çarşamba) Evros'a geliyor. Bu arada, sınır bölgesinde görev yapmak üzere 400 yeni polis görevlendiriliyor.
27 Mayıs 2020 Çarşamba

Hrisohoidis'in öğle saatlerinde Evros iline ulaşması bekleniyor. Bakan, ziyareti sırasında sınır bölgesinde incelemelerde bulunacak ve Ferecik'te (Feres) Sınır Muhafızları Bölümü'nde Dedeağaç Belediye Başkanı ve polis gücü yetkililerinin katılacağı bir toplantıya başkanlık edecek.

Hrisohoidis, Türkiye -Yunanistan sınırına yapılacak 26 kilometrelik yeni tel örgü çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi alacak.

Bu arada, 29 Mayıs Cuma gününe kadar sınır bölgesinde görev yapmak üzere 400 polisin Evros'a geleceği belirtildi. Bunun dışında Evros ilinde 400, Kuzey Ege adalarında da 660 sınır polisinin göreve başlaması bekleniyor.

Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi