Anasayfa

27-05-2020
Hrisohoidis Evros'ta
Vatandaşı Koruma Bakanı Mihalis Hrisohoidis, bugün (27 Mayıs Çarşamba) Evros'a geliyor. Bu arada, sınır bölgesinde görev yapmak üzere 400 yeni polis görevlendiriliyor.
27 Mayıs 2020 Çarşamba

Hrisohoidis'in öğle saatlerinde Evros iline ulaşması bekleniyor. Bakan, ziyareti sırasında sınır bölgesinde incelemelerde bulunacak ve Ferecik'te (Feres) Sınır Muhafızları Bölümü'nde Dedeağaç Belediye Başkanı ve polis gücü yetkililerinin katılacağı bir toplantıya başkanlık edecek.

Hrisohoidis, Türkiye -Yunanistan sınırına yapılacak 26 kilometrelik yeni tel örgü çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi alacak.

Bu arada, 29 Mayıs Cuma gününe kadar sınır bölgesinde görev yapmak üzere 400 polisin Evros'a geleceği belirtildi. Bunun dışında Evros ilinde 400, Kuzey Ege adalarında da 660 sınır polisinin göreve başlaması bekleniyor.

Haberler


“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”