Anasayfa

28-05-2020
Encümen heyetinden Cumhurbaşkanı Sakelaropulu'ya açık mektup
İskeçe Azınlık Ortaokul - Lisesi Encümen Heyeti, Batı Trakya'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'ya açık bir mektup gönderdi.
28 Mayıs 2020 Perşembe

Encümen Heyeti tarafından Cumhurbaşkanı Sakelaropulu'ya gönderilen mektupla İskeçe Azınlık Ortaokul Lisesi'ni ziyaret edip, sorunları yerinde tespit etmesi istendi.

Mektupta şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız,

İskeçe Azınlık Ortaokul/Lisesi Encümen Heyeti olarak okulumuzun yaşadığı fiziki yetersizlikler hakkında yıllardır çeşitli makamlara taleplerimizi iletiyoruz.

Bir Avrupa Birliği üyesi ülkeye yakışmayan, daha ziyade üçüncü dünya ülkesi standartlarını anımsatan, fiziki şartlarımızın iyileştirilmesinin, öncelikli olarak öğrencilerimizin sağlığı açısından elzem olduğunu düşünüyoruz.

Bu çerçevede, 28 Mayıs 2020 tarihinde İskeçe'ye gerçekleştireceğiniz ziyaret kapsamında okulumuzu da ziyaret edip, ülkemizin en üst makamı olarak, sorunlarımızı yerinde tespit etmenizi ve çözüm bulmanızı rica ediyoruz."

Saygılarımızla,

İskeçe Azınlık Ortaokul/Lisesi Encümen Heyeti"

Haberler


Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak

Selanik’teki Trakya Futbol Kulübü yeni sezon hedeflerini belirledi

’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı

Sekiz yılda 480 bin dönüm yok oldu

Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu