Anasayfa

01-06-2020
"Kışkırtıcı ve soru işaretleriyle dolu provokatif bir hareket"
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, Dimetoka'daki tarihi Çelebi Sultan Mehmet Camii minaresine bayrak asılmasıyla ilgili olay hakkında açıklama yayınladı.
1 Haziran 2020 Pazartesi

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, Dimetoka'daki tarihi Çelebi Sultan Mehmet Camii minaresine bayrak asılmasıyla ilgili olay hakkında açıklama yayınladı.

DEB Partisi açıklamasında olayı "kışkırtıcı ve soru işaretleriyle dolu provoktatif hareket" olarak nitelendirdi.

DEB Partisi'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Meriç iline bağlı Dimetoka'daki tarihi Çelebi Sultan Mehmet Camii'ne yönelik provokatif eylemi kabul edilemez bir hareket bir hareket olarak değerlendirdiğimizi kamuoyun bilgisine sunarız.
Dimetoka Belediye Başkanının sözkonusu eylem karşısında suratle hareket edip tepki göstermesi ve bu provokasyon karşısında duyarlılık göstermesi tarafımızdan olumlu karşılanmıştır.

Kışkırtıcı ve soru işaretleriyle dolu bu prokotatif eylemi gerçekleştiren fail veya faillerin en kısa sürede bulunması ve adalet önüne çıkartılmasını beklediğimizi ve olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla paylaşırız."

Haberler


Sadık Ahmet ailesinden Edirne Valisi Sezer’e ziyaret

BM: İsrail saldırıları sonucu Gazze’de ekili alanların yüzde 87’si zarar gördü

Grevdeki doktorlar Sağlık Bakanlığı önünde gösteri düzenledi

Latinopulu’dan New York’a Müslüman belediye başkanı yorumu: “Batı için kara bir gün”

Yunanistan Belediyeler Birliği Kongresi Dedeağaç’ta yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk Gümülcine’de anılacak

Hafta sonu yağış geliyor

Selanik’teki Atatürk Evi 10 Kasım’a hazır

Yeni kimliklerde randevu krizi

GTGB’de ‘Yaratıcı Çocuk’ etkinliği

ABTTF’den Yunanistan’a “çifte standart” tepkisi

Danışma Kurulu heyeti YTB Başkanı Turus’u ziyaret etti