Anasayfa

03-08-2020
Alantepe yağlı güreşleri bu yıl yapılmayacak
Rodop iline bağlı Alantepe mevkiinde gerçekleştirilen geleneksel "Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri"yle ilgili açıklama Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet tarafından yapıldı.
3 Ağustos 2020 Pazartesi

Belediye başkanı Ahmet, yıllardır yapılan geleneksel Alantepe Yağlı Güreşlerinin bu yıl Koronavirüs salgını nedeniyle yapılmayacağını açıkladı.

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'in konuyla ilgili açıklaması şöyle: "Resmi Gazetede yayınlanan 3159/B/31-07-2020 έ¦έ•Κ numarası ile 48595/2020 sayılı Bakanlar Kararına göre 1.8.2020 - 31.8.2020 tarihleri arasında fuar ve diğer halka açık etkinliklere yasak getirilmiştir.

Bu nedenle,her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz 'Alantepe Yağlı Güreşleri' etkinliğimizi 2020 yılı içinde gerçekleştiremeyeceğimizi üzülerek siz saygıdeğer halkımıza bildiriyorum.

Önce sağlık diyerek, 2021 yılında gerçekleştireceğimiz etkinliğimizi hep birlikte daha sağlıklı, daha güçlü ve daha renkli bir şekilde gerçekleştirmeyi umuyoruz."


Haberler


“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması