Anasayfa

03-08-2020
Alantepe yağlı güreşleri bu yıl yapılmayacak
Rodop iline bağlı Alantepe mevkiinde gerçekleştirilen geleneksel "Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri"yle ilgili açıklama Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet tarafından yapıldı.
3 Ağustos 2020 Pazartesi

Belediye başkanı Ahmet, yıllardır yapılan geleneksel Alantepe Yağlı Güreşlerinin bu yıl Koronavirüs salgını nedeniyle yapılmayacağını açıkladı.

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'in konuyla ilgili açıklaması şöyle: "Resmi Gazetede yayınlanan 3159/B/31-07-2020 έ¦έ•Κ numarası ile 48595/2020 sayılı Bakanlar Kararına göre 1.8.2020 - 31.8.2020 tarihleri arasında fuar ve diğer halka açık etkinliklere yasak getirilmiştir.

Bu nedenle,her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz 'Alantepe Yağlı Güreşleri' etkinliğimizi 2020 yılı içinde gerçekleştiremeyeceğimizi üzülerek siz saygıdeğer halkımıza bildiriyorum.

Önce sağlık diyerek, 2021 yılında gerçekleştireceğimiz etkinliğimizi hep birlikte daha sağlıklı, daha güçlü ve daha renkli bir şekilde gerçekleştirmeyi umuyoruz."


Haberler


Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı

ABTTF’den Çınar Camii davası kararına tepki

Dedeağaç – Midilli uçak seferleri için önemli adım

Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi