Anasayfa

10-08-2020
Sıcak yemek dağıtım projeleri onayladı
Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti, Yassıköy ve Karasu belediyelerinin sıcak yemek yardımı projesi için 386.000 euroluk kaynak sağlayacağını açıkladı.
10 Ağustos 2020 Pazartesi

Yassıköy Belediye Başkanı Öndre Mümin, 6 Ağustos Perşembe günü Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yassıköy ve Karasu belediyelerinin sıcak yemek yardımını projesine, Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinin önümüzdeki üç yıl için toplam 386.000 euroluk kaynak sağlayacağı açıklandı. Yassıköy Belediyesi için ayrılan bütçe 191.000 euroya ulaşırken, günde 160 kişiye (işsizler, dar gelirli vatandaşlar, çok çocuklu aileler, ciddi sağlık sorunları olanlar) sıcak yemek dağıtımı yapılabilecek.

Toplantıya ekonomiden sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ile Yassıköy Belediyesi Sağlık ve Sosyal Dayanışmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Oktay Yaluç, Yassıköy Belediyesi Genel Sekreteri Maria Strantzali, Yassıköy Belediyesi başkan danışmanları Elif Kallenci ve Ercan Canavar Ali de katıldı.




Haberler


DEB Partisi’nden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri işbirliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi

Mazonakis’in ölümü sonrası sağlık merkezlerine yapay zekâ denetimi

Fener’de yeni ticari alanlar belirleniyor

Margarita Papandreu 103 yaşında hayatını kaybetti

Türk turistlerin Yunan adalarına ilgisi artıyor

Yapay zekâyla yakınlarının sesini kopyalayıp dolandırdılar

Kış öncesi ısınma yakıtına hükümetten müdahale

İskeçe Müftülüğünde din görevlileriyle istişare toplantısı

Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı