Anasayfa


13-08-2020
Önder Mümin’den Demokratik İşbirliği Listesi’ne cevap
Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Demokratik İşbirliği Listesi’nin belediyeye genel sekreter alımıyla ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.
13 Ağustos 2020 Perşembe

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Demokratik İşbirliği Listesi’nin belediyeye genel sekreter alımıyla ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Yassıkköy Belediye Başkanı Önder Münin tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Demokratik İşbirliği listesine hitaben (sn. Hasan Mandıracı hariç) :

1. 16 yıl belediye başkanlığı görevinde bulunmuş tecrübeli büyüğümüzün, Genel Sekreter maaşının direk devletin bütçesinden ödendiği, belediye mensuplarına yük olmadığı ve belediye mensupları yararına aktarılamayacağını bilmemeleri kendi eksiklik ve bilgisizliklerinden ibarettir. İleri listemizin başarı ve icraatlarını 4 yıl boyunca takip ederek bu açığı kapatmakta önemli yol alacaklarını düşünüyorum.

2. Ayazma köyümüz karantina ile boğuşur iken aldığımız kararlara itiraz etmekle uğraştıkları ve bunun en azından terbiyesizlik olduğunu halkımızın bilgisine sunuyorum.

3. 2014 - 2019 döneminde değerli büyüğümüzün 4 özel danışmanından hiçbiri Yassıköy belediyesi mensubu olmayıp, Azınlık insanımıza akılalmaz şekilde yer verilmeyip, Azınlık bireylerimiz dışlanmıştır. Bugün itibarı ile Yassıköy Belediye Başkanının 6 danışmanının tamamı belediye mensubumuz olup, Azınlığımızın yetiştirdiği Yüksek tahsilli arkadaşlardan seçilmiştir.

4. Genel Sekreterlik görevini kanaatimce bilgi, birikim, özverisine inandığım, kollektif şekilde çalışabileceğimizi düşündüğüm, listeniz mensubu, Özcan Mehmet arkadaşıma önerdiğimi ve bunun neden kabul görmediğini liste olarak halkımıza açıklamanızı merakla bekleyeceğim. Bu önerinin şahitlerinin kim olduğu bilginiz dahilindedir.

5. Sn. Maria Strancali'nin ne kadar değerli ve çalışkan bir kişilik olduğunu Gümülcine Belediyesindeki mühendis arkadaşlarınıza sorabilirsiniz.

Şöyle kapatıyorum ;

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.”


Haberler


Atina’da Yerapetritis – Şükri görüşmesi

İskeçeli soydaşlar Ketenlik’teki hatim etkinliğine akın etti

Büyükelçi Erciyes Korfu Adası’ndaki Türk Şehitliği’ni ziyaret etti

Dev derbinin galibi Fenerbahçe

Zeybek, hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi

BTTÖB genel kurulu 1 Haziran’da

Geleneksel Kiraz Festivali 31 Mayıs’da başlıyor

‘Yunanistan’daki Pontus iddiaları asılsızdır’

Süper Lig’de PAOK şampiyon oldu

İran Cumhurbaşkanı ile Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Selanik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Şapçı Belediye Başkanı İoannu’dan Erdem Hüseyin’e ziyaret