Anasayfa

14-08-2020
Rodop ilinde de askeri hareketlilik
İskeçe'nin Balkan köylerinden Gökçepınar'da köy içinde yapılan askeri tatbikatın basında yer almasının ardından, Rodop ilinin bazı köylerinde de askeri hareketlilik yaşandığı belirtildi.
14 Ağustos 2020 Cuma

İskeçe'nin Balkan köylerinden Gökçepınar'da köy içinde yapılan askeri tatbikatın basında yer almasının ardından, Rodop ilinin bazı köylerinde de askeri hareketlilik yaşandığı belirtildi.

Millet Gazetesi'nin haberine göre, Kozlukebir Belediyesi'ne bağlı Payamlar köyünün sokaklarında tam teçhizatlı şekilde gezen askerler tedirginlik yarattı.

Habere göre, 12 Ağustos Çarşamba günü sabah 09:30 civarında Payamlar köyüne yaklaşık 20 askerden oluşan bir grup geldi ve köy sokaklarında gezdi.

Haberde, "Bölge insanı önceki yıllarda da askerlerin köyü ziyaret ettiği ancak ilk defa tam teçhizatlı şekilde köyden geçiş yaptıklarını belirtti." ifadeleri yer aldı.

Haberde ayrıca, aynı sabah saat 10.30 civarında Menetler köyüne üç araçlı askeri bir konvoyun geldiği, konvoyun cami önünde bir süre durduktan sonra köyden ayrıldığı belirtildi.


Haberler


BTTADK’nın yeni eğitim yılı mesajında hak vurgusu

Yassıköy Belediyesinden Gastronomi Festivali ve Yöresel Tatlı Yarışması

Salih Murat, Kuzey Makedonya’da ’Yılın En İyi Milletvekili’ seçildi

Hüseyin Zeybek Meclis OPEKEPE komisyonunda yer aldı

EuroBasket 2025’te Türkiye – Yunanistan yarı final maçı bu akşam

YDP ile PASOK arasında 16,5 puan fark var

Hayvan besicilerinden protesto gösterisi

Yunanistan, “hastane mantarı” vakalarında AB’de ikinci sırada

Mizanlı’daki protestoya ABTTF’den destek: “Eğitimde çifte standarta son verilsin”

Miçotakis ve Bergkam enerji iş birliğini görüştü

Okul binasına alınmayan Encümen Heyeti, taleplerini Bakan’a kapıda iletti

Bakan Zaharaki, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesini ziyaret etti