Anasayfa

27-08-2020
Kozlukebir Belediyesi koronavirüs önlemlerini arttırıyor
Kozlukebir Belediyesi, mevsimsel grip ile koronavirüs salgınının yayılma hızını önlemyebilmek için önlemleri arttırıyor.
27 Ağustos 2020 Perşembe

Konuyla ilgili olarak Kozlukebir belediye yönetimi tarafından yapılan açıklamada alınan yeni önlemler hakkında bilgi verildi. Belediye tarafından alınan yeni önlemlerle ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Özellikle pandemi döneminde hijyenin ve temizliğin ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve bu alanda hizmet sağlayacak personel alıyoruz.

- Belediye bünyesinde var olan 44 okul birimimizin ihtiyaçları için yirmi altı (26) okul temizlik işçisi elemanı işe alınıyor.

- Koruyucu hijyen ekipmanları teminini sürekli hale getirmiş ve arttırmış bulunmaktayız.
- El ile temas etmeden ayakla basılan antiseptik standları teminini arttırmış durumdayız.

- Maske kullanımı, kişiler arası mesafe, hijyen ve korunma kurallarına uyulması konularında belediye ve kamu birimlerimizde vatandaşlara ve personele yönelik bilgilendirilmeleri arttırdık.

- Öğrencilerimize ve öğretim görevlilerine maske temini için KEέ”E (έ¥unanistan Belediyeler Birliği) ile doğrudan işbirliği içerisindeyiz.

- TEBA programı kapsamında gıda ve temel malzeme yardımı alan vatandaşarımıza eve teslim dağıtımlar devam etmektedir. Kozlukebir Belediyesi olarak, koronavirüs vakalarının en yoğun olduğu dönemde , bölgemizdeki okulların yeniden açılması durumunda sorunsuz bir şekilde eğitim görülebilmesi için sağlık, korunma, tedbir ve hijyen kurallarını en iyi sekilde sağlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.


Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi