Anasayfa

07-09-2020
Michel Atina'ya geliyor...
Başbakan Kiriakos Miçotaksi, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile telefonda görüştü.
7 Eylül 2020 Pazartesi

Başbakan Kiriakos Miçotaksi, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile telefonda görüştü. Bu arada, Miçotakis'in Korsika'da 10 Eylül'de gerçekleşecek AB'ye üye Akdeniz Ülkeleri Zirvesi'nden (MED 7) önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geleceği açıklandı.

Hükümet Sözcüsü Stelios Peças, Miçotakis'in AB Konseyi Başkanı ile telefonda görüştüğünü, Michel'in 15 Eylül'de Atina'ya geleceğini duyurdu.

Hükümet Sözcüsü, Miçotakis - Macron görüşmesinin, MED 7 zirvesi çalışmaları öncesinde Korsika'da gerçekleşeceğini ifade etti. Peças, görüşmede Doğu Akdeniz'deki gelişmelerin ele alınacağını belirtti.

Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi