Anasayfa

07-09-2020
Michel Atina'ya geliyor...
Başbakan Kiriakos Miçotaksi, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile telefonda görüştü.
7 Eylül 2020 Pazartesi

Başbakan Kiriakos Miçotaksi, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile telefonda görüştü. Bu arada, Miçotakis'in Korsika'da 10 Eylül'de gerçekleşecek AB'ye üye Akdeniz Ülkeleri Zirvesi'nden (MED 7) önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geleceği açıklandı.

Hükümet Sözcüsü Stelios Peças, Miçotakis'in AB Konseyi Başkanı ile telefonda görüştüğünü, Michel'in 15 Eylül'de Atina'ya geleceğini duyurdu.

Hükümet Sözcüsü, Miçotakis - Macron görüşmesinin, MED 7 zirvesi çalışmaları öncesinde Korsika'da gerçekleşeceğini ifade etti. Peças, görüşmede Doğu Akdeniz'deki gelişmelerin ele alınacağını belirtti.

Haberler


Atina’da taksiciler grevi erken bitiriyor

Çipras’tan yeni kitap: “İthaka – Artık benim sesim duyulmalı”

Zelenskiy Atina’ya geliyor

Habipoğlu: “Batı Trakya adını silmeye kimsenin gücü yetmez”

ABD’nin yeni Atina Büyükelçisi Guilfoyle, Başbakan Miçotakis ile görüştü

Kozlukebir Belediyesi araç filosuna yeni iş makinesi ekledi

Atina’da taksiciler 48 saatlik greve gitti

Gümülcine’de Doğal Gaz Sıkıştırma İstasyonu açıldı

Prof. Dr. Lekkas depremi değerlendirdi

İskeçe’de deprem!

Zohran Mamdani, New York’un ilk Müslüman belediye başkanı oldu

Trump’ın eski danışmanı Atina Büyükelçisi olarak göreve başladı