Anasayfa

10-09-2020
Göçmen kampına karşı çıkarak yollara barikat kurdular
Moria kampındaki yangından sonra Midilli'deki vatandaşların kampta yapılacak çalışmaları engellemek amacıyla yollara barikat kurduğu bildirildi.
10 Eylül 2020 Perşembe

Moria kampındaki yangından sonra Midilli'deki vatandaşların kampta yapılacak çalışmaları engellemek amacıyla yollara barikat kurduğu bildirildi. Binlerce sığınmacının yaşadığı kampın yangınlar sonrasında boşalmasından ve göçmenlerin yollara dökülmesinin ardından, kampta çalışma yapmak üzere iş makinalarının bölgeye getirildiği kaydedildi.

Bölgede göçmen kampı istemeyen vatandaşların ise barikat kurarak yolu kapattığı ve iş makinaları ile ekiplerin kampta çalışma yapmak üzere bölgeye gitmelerine engel olduğu vurgulandı.

Bu arada, barikat kurarak yolu kapatan göstericilere Midilli belediyesinin bazı çalışan ve yöneticilerinin de yardım ettiği belirtildi.
Göstericilerin, kampın yeniden faaliyete geçmesine tepki gösterdikleri dile getirilirken, yangın sonrası Midilli'deki ortamın gergin olduğu ifade edildi.


Haberler


“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi