Anasayfa


13-04-2015
Aşağıköy “Sağlık hizmeti”ne kavuşuyor
Aşağıköy Azınlığı Kültür ve Folklor Derneği yönetim kurulu üyelerinin girişimleri sonucundan önümüzdeki haftalardan itibaren haftada bir kez olmak üzere köye bir doktor gelerek sağlık hizmeti vereceği açıklandı.
13 Nisan 2015 Pazartesi

Aşağıköy Azınlığı Kültür ve Folklor Derneği yönetim kurulu üyelerinin girişimleri sonucundan önümüzdeki haftalardan itibaren haftada bir kez olmak üzere köye bir doktor gelerek sağlık hizmeti vereceği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak Aşağıköy Azınlığı Kültür ve Folklor Derneği Başkanı Ferdi Bozali yaptığı açıklamada yönetim olarak öncelikli amaçlarının köye ve köy halkına bu tür kalıcı hizmetler sunup ve bu hizmetleri halkın yararına kazandırmak olduğunu söyledi.

“İLK İŞİMİZ GENÇLERİN SORUNLARINI VE FİKİRLERİNİ DİNLEMEK”
Aynı zamanda Dedeağaç Hastanesi’nde doktor olarak görev yapan Bozali sözleri şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden itibaren sağlık ve tarım alanında özlellikle tütün konusunda halka yönelik çeşitli bilgilendirme toplantıları yaptık: Yine kötü durumda olan köy mezarlığının temizlenip bakınımını üstlendik. Diğer yandan bu günlerde derneğin çok fazla olan eşyalarıyla ilgili yer sıkıntısı çekiyoruz ve buna kalıcı bir çözüm bulmak için uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde ilk işlerimizden biri köy gençleriyle bir toplantı yaparak gençlerin sorunlarını, fikirlerini dinlemeyi planlıyoruz. Eskiden olduğu gibi önümüzdeki dönemde de halkı yakından ilgilendiren güncel konularda uzman kişilerle bilgilendirme toplantılarına devam etmeyi ve köye kalıcı hizmetler vermeye devam etmeyi planlıyoruz.”

Haberler


Celal Bayar Azınlık Lisesi’nde kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

ABTTF’den Kosmidu’ya yanıt

Yunanistan istihdam oranında sondan ikinci sırada

Milletvekiline yumruk atan Floros kısıtlayıcı önlemle serbest

YDP düşüşte ancak birinciliği devam ediyor

BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!