Anasayfa

04-10-2023
Ulaşılamayan köylere dronla ilaç ve gıda yardımı
Ülkede eylülde iki kez yaşanan sel felaketi nedeniyle hala ulaşılamayan köylere insansız hava aracı (dron) ile ilaç ve gıda yardımı yapıldığı bildirildi.
4 Ekim 2023 Çarşamba

Ülkede eylülde iki kez yaşanan sel felaketi nedeniyle hala ulaşılamayan köylere insansız hava aracı (dron) ile ilaç ve gıda yardımı yapıldığı bildirildi.

Basında yer alan haberlere göre, selin en yoğun yaşandığı illerden biri olan Trikala yakınlarındaki Muzaki bölgesinde bazı köylere ulaşım hala sağlanamadı.

Hala ulaşılamayan köylere ihtiyaç duyulan ilaç ve gıda malzemeleri belediye ile sivil koruma birimi işbirliğinde dronle ulaştırıldı.

Hatırlanacağı üzere sel nedeniyle meydana gelen heyelanlar çok sayıda köy yolunun kapanmasına neden olmuştu.

FOTO: ARŞİV - AA

Haberler


Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak

“Open Business” sistemi işletmelere anlatılacak

Witten’de Batı Trakya Türkleri derneğine saldırı

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi