Anasayfa

09-11-2023
Türkiye - Yunanistan arasındaki güven artırıcı önlemler toplantısı Ankara'da yapılacak
Türkiye ve Yunanistan arasındaki "Askeri Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı"nın dördüncü turu 13 Kasım'da Ankara'da yapılacak.
9 Kasım 2023 Perşembe

Türkiye ve Yunanistan arasındaki "Askeri Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı"nın dördüncü turu 13 Kasım'da Ankara'da yapılacak.

Türkiye Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıktaki basın bilgilendirme toplantısında Türkiye - Yunanistan ilişkilerine değindi.

"Yunanistan ile ikili ilişkilerimizde yakaladığımız pozitif gündemin sürdürülmesi ve diyalog kanallarının açık tutulması için çabalarımız devam etmektedir." ifadelerini kullanan Aktürk, Türkiye ve Yunanistan heyetleri arasındaki dördüncü tur askeri güven artırıcı önlemler toplantısının 13 Kasım'da Ankara'da yapılacağını açıkladı.

İki yıl aradan sonra yapılacak toplantının Milli Savunma Bakanlığında gerçekleştirileceği ifade edildi.

FOTO: AA

Haberler


Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar

Memkova cinayetinde şüpheli gözaltında

Venizelos’tan hukukun üstünlüğü uyarısı

İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kazada Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu