Anasayfa

25-05-2015
Pitbull cinsi köpek 9 kişiyi yaraladı!
Selanik’te 23 Mayıs Pazar günü pitbull dehşeti yaşandı.
25 Mayıs 2015 Pazartesi

Biri ağır 9 kişiyi yaralayan köpek, polis tarafından vurularak öldürüldü.

3 SAATLİK MÜCADELE

Selanik’in Neo Risio bölgesinde pitbull cinsi bir köpek, biri ağır 9 vatandaşa saldırarak yaraladı. Bir petrol istasyonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, 3 saat boyunca vatandaşların köpek ile yaşadıkları koşuşturmaca ve mücadele yer alıyor. Petrol istasyonunda bulunan vatandaşlara şok yaşatan köpeğin ısırdığı yabancı uyruklu bir kişinin plastik cerrahi tedavisi göreceği açıklandı.

İSTASYONA SIÄžINDILAR

Bir adamı ise kolundan ısıran köpek, şahsı yere düşürüyor. Defalarca ısırması görüntülere yansıyor. Daha sonra şahsın 13 yaşındaki oğlunu kovalayan köpek, onu da ısırıyor. Köpeğin saldırısından istasyon çalışanları da nasibini alıyor. Köpeğe hiç kimse engel olamıyor. Saldırıdan kurtulan istasyon çalışanı bir müşterinin otomobiline binmeye çalışırken bir kez daha ısırılıyor. Görüntülerden köpeğin saldırısından kurtulmayı başaranların kişilerin ise istasyona sığındıkları görülüyor.

POLİS TARAFINDAN VURULDU

Bölgeye ulaşan polis ve itfaiye ekiplerine de saldıran köpek, polisleri de ısırıyor. Bir türlü kontrol edilemeyen köpeği en sonunda bir polis vurarak etkisiz hale getiriyor.

BOYNUNDA ÇİP VARMIŞ

Sahibi henüz tespit edilemeyen köpeğin niçin saldırdığı tespit edilemezken, boynunda çip olduğu anlaşıldı. Yaralanan vatandaşların tedavileri sürüyor.

Haberler


Dağ köyleri ve uzak adalarda istihdama devlet desteği

Eğitim Bakan Yardımcısı Papaioannu Türkçeyi “zorunlu homojenleştirme aracı” olarak tanımladı

Yunanistan’da aile içi şiddet nedeniyle 35 bin kişi gözaltına alındı

Telefon dolandırıcılığına karşı cezalar artırılacak

Pamuk üreticilerinin 31,7 euroluk destek belirsizliğini koruyor

Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi

FUEN’de Batı Trakya için dini özerklik kararı

Kireççiler köyündeki posta dağıtımı sorununa çözüm talebi

Hakan Fidan’dan “Ege’de gerilim istemiyoruz” mesajı

DEB Partisinden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı