Anasayfa

17-02-2018
Levent Sadık Ahmet Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti
Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yunanistan İş Konseyi Başkanı ve Batı Trakyalı iş adamı Levent Sadık Ahmet Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.
17 Şubat 2018 Cumartesi

15 Şubat Perşembe günü Çankaya Köşkü’nde yapılan görüşmeye ilişkin yapılan yazılı açıklama şöyle:

"DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Sayın Levent Sadık Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sayın Hakan Çavuşoğlu'nu Çankaya Köşkünde ziyaret etmiştir.

Sayın Levent Sadık Ahmet görüşmenin çok verimli ve sıcak geçtiğini, Sayın Bakanın Sayın Levent Sadık Ahmet'in DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanlığını tebrik ettiğini ve Yunanistan ile Türkiye arasındaki ticari hacmin büyümesi için gayret göstermeleri gerektiğini vurgulamıştır.

Sayın Levent Sadık Ahmet, Sayın Başbakan Yardmcısı'nı tebrik ederek, kendileri ile gurur duyduklarını ifade etmiştir. Sayın Bakanımızın tüm hemşerilerimize selamları olduğunu da iletmişlerdir."

Haberler


İskeçe Türk Birliği yeni yönetiminden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

Brika’nın yerine Pavlakaki görevlendirildi

Santorini’de deprem riskine karşı sivil koruma tedbirleri devrede

89 yaşındaki şüpheli Patra’da yakalandı

Tarımsal destek ödemelerinde yaşanan kadastro sorunlarına yanıt geldi

Dedeağaç – Çirmen demiryolu projesinde yeni adım

Jet2 ile iş birliği: Kavala ve Taşöz’ün tanıtımı güçleniyor

Atina’daki silahlı saldırıda yeni gelişme: Aynı saldırgan ikinci noktada da ateş açtı

Sınır kuyruğunda “Erik Dalı” molası: Bekleyiş dans pistine döndü

1 Mayıs tatili öncesi trafik güvenliği önlemleri artırıldı

Yerapetritis Dibeybe ile Trablus’ta görüştü

Brika, Eyalet Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti