Anasayfa

17-02-2018
Levent Sadık Ahmet Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti
Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yunanistan İş Konseyi Başkanı ve Batı Trakyalı iş adamı Levent Sadık Ahmet Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.
17 Şubat 2018 Cumartesi

15 Şubat Perşembe günü Çankaya Köşkü’nde yapılan görüşmeye ilişkin yapılan yazılı açıklama şöyle:

"DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Sayın Levent Sadık Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sayın Hakan Çavuşoğlu'nu Çankaya Köşkünde ziyaret etmiştir.

Sayın Levent Sadık Ahmet görüşmenin çok verimli ve sıcak geçtiğini, Sayın Bakanın Sayın Levent Sadık Ahmet'in DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanlığını tebrik ettiğini ve Yunanistan ile Türkiye arasındaki ticari hacmin büyümesi için gayret göstermeleri gerektiğini vurgulamıştır.

Sayın Levent Sadık Ahmet, Sayın Başbakan Yardmcısı'nı tebrik ederek, kendileri ile gurur duyduklarını ifade etmiştir. Sayın Bakanımızın tüm hemşerilerimize selamları olduğunu da iletmişlerdir."

Haberler


Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”

Trakya Tarım Kooperatifi 2026 üretim yılı kayıtlarına başladı

İskeçe Müftülüğünün Dini İlimler Sohbetleri aralıksız sürüyor

Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Başkonsolos Aykut Ünal oldu