Anasayfa

17-02-2018
Levent Sadık Ahmet Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti
Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yunanistan İş Konseyi Başkanı ve Batı Trakyalı iş adamı Levent Sadık Ahmet Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.
17 Şubat 2018 Cumartesi

15 Şubat Perşembe günü Çankaya Köşkü’nde yapılan görüşmeye ilişkin yapılan yazılı açıklama şöyle:

"DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Sayın Levent Sadık Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sayın Hakan Çavuşoğlu'nu Çankaya Köşkünde ziyaret etmiştir.

Sayın Levent Sadık Ahmet görüşmenin çok verimli ve sıcak geçtiğini, Sayın Bakanın Sayın Levent Sadık Ahmet'in DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanlığını tebrik ettiğini ve Yunanistan ile Türkiye arasındaki ticari hacmin büyümesi için gayret göstermeleri gerektiğini vurgulamıştır.

Sayın Levent Sadık Ahmet, Sayın Başbakan Yardmcısı'nı tebrik ederek, kendileri ile gurur duyduklarını ifade etmiştir. Sayın Bakanımızın tüm hemşerilerimize selamları olduğunu da iletmişlerdir."

Haberler


Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor