Anasayfa

06-03-2018
Yunanistan Eğitimciler Federasyonu azınlığın eğitimiyle ilgili kongre düzenliyor
Yunanistan Eğitimciler Federasyonu, azınlığın eğitimiyle ilgili kongre düzenliyor. Gümülcine'de gerçekleştirilecek kongrenin konusu ise; "Azınlığın Eğitimi ve Trakya'da Çoğunluk ile Azınlığın Ortak Yaşam Ortamında Çağdaş Eğitim İhtiyaçları ve Hakların Okulu" olarak belirtiliyor.
6 Mart 2018 Salı

Yunanistan Eğitimciler Federasyonu'nun, Trakya'daki İlköğretim Dernekleriyle ortaklaşa düzenlenecek olan kongre 14 - 15 Mart 2018 tarihlerinde Gümülcine'deki Chris & Eve otelinde gerçekleştirilecek. İlk gün saat 14:00'te başlayacak olan çalışmalar saat 20:00'ye kadar devam edecek. Kongrenin ikinci günü ise sabah saat 09:00'da başlayıp, saat 16:00'da tamamlanacak.
Batı Trakya'daki azınlığın eğitiminin ele alınacağı kongeye, öğretmen dernekleri yönetim kurulu üyeleri, öğretmen sendikaları yöneticileri, Doğu Makedonya Trakya Eyaleti'ndeki anaokulu ve ilkokullardan eğitimcilerin ve ülke genelindeki tüm öğretmen derneklerinden birer temsilcinin katılması bekleniyor.




Haberler


Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı

Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneğinden Strazburg’a çalışma ziyareti

Davutlu Mütevelli Heyeti Başkanına 9 ay hapis cezası!

Patrik Vartholomeos Atina’da

Yunanistan ve Mısır’dan Avrupa’ya enerji köprüsü

Geleneksel Kiraz Festivali 30 Mayıs’ta başlıyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan nezaket ziyaretleri

Sosyal turizm başvuruları başladı