Anasayfa


12-03-2018
Gönen ve Gülnihan’dan tamamen yerli üretim: “Kelebek Misali”
İskeçeli genç yetenek Gülnihan Karadayı’nın yazdığı şarkıya klip çekildi. İskeçeli müzik öğretmeni ve prodüktör Gönen Molla, öğrencilerinden Gülnihan Karadayı’nın yazdığı sözlere hem müzik yazdı, hem klip çekti.
12 Mart 2018 Pazartesi

İki yıldır şan eğitimi alan ve vokallik yapan Gülnihan’ın yazdığı “Kelebek Misali” adlı şarkı sözlerine, önce müzik yazan Gönen Molla, başlattığı klip çalışmalarını da geçtiğimiz günlerde tamamladı. Yaklaşık 5 buçuk dakikalık klip youtube kanalına yüklendi.

“TAMAMEN YERLİ BİR ÜRETİM OLDU, BU DA OLAYIN SEVİDİRİCİ YANI”

Şarkının; sözleriyle, müziğiyle, melodisiyle ve kilibiyle tamamen kendisine ve Gülnihan’a ait olduğunu belirten müzik öğretmeni ve prodüktör Gönen Molla şöyle konuştu: “Gülnihan iki yıldır benim öğrencim. Şan eğitimi alıyor ve vokallik yapıyor. Şarkı sözleri yazıyor. Yetenekli ve herşeyden önce meraklı bir kişi. ‘Kelebek Misali’ adlı şarkı sözleri de kendisine ait. Biz diğer öğrencilerimizle ve tabii Gülnihan’la da Türk müziği parçalarını çalıyor ve söylüyoruz. Ancak bu yaptığımız şarkının sözleri kendisine ait. Kendisine teklifte bulunup buna müzik yapalım ve klip çekelim dedim. Ve işe koyulduk. Tamamen yerli bir üretim diyebilirim. Olayın sevindirici ve ümit verici noktası da bu. Gerek sözleri, gerekse müziği ve klibi tamamen bize ait. Sözlere müzik yazdım. Aranjörlüğünü yaptım. Enstrümanları kendim çaldım. Sonra da klip için çekimlere başladık. Konsepti büyük ölçüde Gülnihan’la birlikte şekillendirdik. Romantik bir parça oldu. Klibimizi İskeçe’de kapalı mekanda ve Karasu nehri kenarında çektik. Güzel olduğu kanısındayım. Kaliteli bir çalışma oldu. Arkadaşlarımızdan ve çevremizden aldığımız tepkiler çok olumlu.”

“AMACIMIZ BÖLGEMİZDE MÜZİK KÜLTÜRÜNÜN GELİŞMESİ”

Mevcut şarkılara veya kendi yazdıkları şarkılara klip çekmeye ve bu alanda çalışmaya devam edeceklerini söyleyen müzik öğretmeni ve prodüktör Gönen Molla, “Geçtiğimiz günlerde Aşık Veysel’in eserine klip çekmiştik. Bir mesaj vermek istemiştik. Bu ve bunun gibi çalışmalara devam edeceğiz. Buradaki amacımız kültürümüzün çok önemli bir ögesi olan müzik alanında bir kültürün oluşmasını istiyoruz. Gençlerin müziğe, şiire olan ilgilerinin artmasını istiyoruz. Bölgemizde, azınlığımızda, toplumumuzda müzik kültürümüzün gelişmesini istiyoruz. Amacımız bu.” diye konuştu.

GÜLNİHAN: “ÇALIŞMALARIMIZIN ÜRÜNÜNÜ ALMAKTAN GURUR DUYOYORUZ”

“Kelebek Misali”nin söz yazarı Gülnihan Karadayı da iki yıldan bu yana yaptıkları çalışmaların bir ürününü almış olmaktan duyduğu memnuniyeti ve gururu dile getirdi. Hocası Gönen Molla’ya teşekkür eden Gülnihan, tamamen kendilerine ait bir eseri ortaya çıkarmaktan ve paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberler


Şapçı Belediye Başkanı İoannu’dan Erdem Hüseyin’e ziyaret

Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu öğrenci şenliği düzenliyor

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu seçimleri yapıldı

GTGB Yönetiminden nezaket ziyaretleri

Garanis, değerlendirilmeyen gayrimenkullerin belediyeye verilmesini istiyor

Bakan Yardımcısı Aleksandropulu’dan çalışma ziyareti

Turizm alanında iş arayanlar için JOBmatch devrede

Hakan Fidan’ın yeni yardımcıları belli oldu

İklim değişikliği ve etkileri konuşulucak

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencilerinden resim, maket, kolaj ve origami sergisi

Ozan Ahmetoğlu, Eurovision’da azınlık gençlerinin yaşadığı olayı Deutsche Welle’ye değerlendirdi

Fatih Terim ile Panathinaikos’un yolları ayrıldı