Anasayfa

21-03-2018
Mustafçova Belediyesi'ne 300 bin euroluk yardım
İçişleri Bakanlığı'ndan, Mustafçova Belediyesi'ne yaklaşık 300 bin euroluk ekonomik yardım yapılacak.
21 Mart 2018 Çarşamba

İçişleri Bakanlığı'nın küçük ve dağlık bölgedeki belediyelere yönelik acil ekonomik yardım kapsamında İskeçe iline bağlı tek Türk azınlık belediyesi olan Mustafçova Belediyesi de 301 bin 200 euro yardım alacak.

İçişleri Bakanı Panos Skurletis'in yaptığı açıklamaya göre, söz konusu yardım programından ülke genelinde 88 küçük ve dağlık bölgedeki belediye yararlanacak. Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti'nde Mustafçova Belediyesi'nin dışında Drama iline bağlı Nevrokop ve Paranesti belediyeleriyle, Evros iline bağlı Semadirek belediyesi de ekonomik yardım alacak.

İçişleri Bakanlığı, küçük ve dağlık bölgelerdeki belediyeler için uyguladığı acil ekonomik destek programını geçen yıl ilk kez hayata geçirmişti. Belediyelere verilecek yardım miktarının dağlık bölge, nüfus yoğunluğu ve karşılaşılan sorunlar dikkate alınarak belirlendiği ifade edildi. 88 belediyeye verilecek ekonomik yardım, belediyelerin idari harcamaları ve hayata geçirilecek yatırımlarda kullanılacak.

Haberler


Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı