Anasayfa

07-04-2018
"Kifayetsiz siyasiler Türkiye -Yunanistan ilişkilerini bozmaya çalışıyor"
Türkiye Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yunanistan’daki bazı kifayetsiz siyasilerin iki ülke ilişkilerini bozmaya çalıştığını belirterek, "Bakanlarının Türkiye hakkındaki haksız ve provokatif açıklamaları, Yunanistan’ın yararına değildir." ifadelerini kullandı.
7 Nisan 2018 Cumartesi

Bozdağ, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin, Yunanistan ile ilişkilerini geliştirmek ve güçlendirmek için pek çok olumlu adım attığına dikkati çekti.

"Bu gerçeğe ragmen maalesef Yunanistan'daki bazı kifayetsiz siyasiler, Türkiye-Yunanistan ilişkilerini bozmak için uğraşıyor."
değerlendirmesinde bulunan Bozdağ, Türkiye’nin, Yunanistan ile ilişkilerinin daha iyi olmasından yana olduğunu vurguladı.

Bekir Bozdağ, şunları kaydetti: "Bazı Yunan bakanların Türkiye hakkındaki haksız ve provokatif açıklamaları, Yunanistan’ın yararına değildir. Türkiye’nin duruşunu, zaaf olarak değerlendirmek, akıllı ve ileri görüşlülerin yapacağı iş değildir. Herkes bilmeli ki Türkiye, kimseye haksızlık yapmaz, kimsenin hakkına el uzatmaz, kimsenin de kendisine haksızlık yapmasına ve hakkına el uzatmasına izin vermez. Tarih, buna tanıktır. Bunu, tekrar tekrar test etmenin kimseye yararı yoktur."


Haberler


Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi

ABD ara seçimlerinde Demokratlar Kongrenin iki kanadında da çoğunluğu aldı

Velilerden İsrail’in İskeçe’deki okula ekipman bağışlamasına tepki

OPEKEPE skandalı büyüyor

Dün “kabul edilemez” dediği yerde bugün kendisi duruyor!

BM’de Yunanistan’ın insan hakları sicili incelendi

MÜFTÜLER ATANDI, KOLTUKLAR YERİNİ BULDU… PEKİ İRADE NEREDE?

2027 yılı taşıt vergileri myCAR’da erişime açıldı