Anasayfa


17-04-2018
GTGB’den eğitim gezisi
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Eğitim Koordinatörlüğü tarafından, 2-5 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ, İstanbul, Eskişehir, Bursa ve Çanakkale şehirlerine eğitim gezisi düzenlendi.
17 Nisan 2018 Salı



GTGB Eğitim Koordinatörü Koray Hasan eşliğinde düzenlenen gezi kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ziyaret edildi.

Konuyla ilgili olarak GTGB’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Öğrencilerimize üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz bölümler hakkında bilgi aldılar, okulun fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve genel havasını teneffüs ettiler.

Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmak.

Gümülcine Türk Gençler Birliği olarak yeni eğitim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diler bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Haberler


Erdoğan – Miçotakis açıklamalarında azınlıklar konusuna da değindiler

GAT’dan ‘Doğada Gençlik Bayramı’

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi devam ediyor

Miçotakis’in Ankara ziyareti başladı

Gümülcine ve İskeçe müftüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Kocaçay köprüsü açıldı

DEB Partisi köy ziyaretlerine devam ediyor

Müftü Trampa Türk azınlığın sorunlarını AA için kaleme aldı

Başbakan Miçotakis’ten Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı’na ‘Makedonya’ tepkisi

TAG’dan Romanya ve Bulgaristan’a çalışma ziyareti

Başbakan Miçotakis bugün Ankara’da

Atina – Üsküp arasında ‘Makedonya’ krizi