Anasayfa

18-04-2018
Uçurtma Şenliği'ne yoğun ilgi
Kozlukebir Belediyesi'nin düzenlediği "Uçurtma Şenliği", 15 Nisan Pazar günü Kozlukebir köyündeki futbol sahasında gerçekleşti.
18 Nisan 2018 Çarşamba



Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen "Uçurtma Şenliği"nde Kozlukebir Belediyesi tarafından çocuklara yaklaşık bin adet uçurtma dağıtıldı.

Çocuk ve yetişkinlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte uçurtmalar uçuruldu, şişme oyuncaklar, tren, yüz boyama, kostümlü animatörler ve paylaçolar çocukların ilgi odağı oldu.

Uçurtma Şenliği kapsamında ikincisi düzenlenen çocuklar arası futbol turnuvasının final maçları da aynı gün oynandı.

FUTBOL TURNUVASININ GALİBİ KURCALI KÖYÜ

Şenlik çerçevesinde bir de halı saha turnuvası yapıldı. Kozlukebir köyündeki kapalı halı sahada düzenlenen turnuvaya toplam 12 takım katıldı. Turnuvanın finaline Çepelli ile Kurcalı takımları kaldı. Rodop İli Amatör Futbol Birliği'ne bağlı hakemlerin yönettiği final maçında her iki takım oyuncuları sahada dostluk içinde mücadele ettiler. İlk yarı 3-0 Kurcalı köyü takımının üstlüğüyle sona erdi. İkinci yarı Çepelli köyü takımı sahada daha atak bir oyun sergilemesine rağmen maç, 4-3 Kurcalı köyü takımının üstülüğüyle tamamlandı.

Maç sonrası Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, şampiyonluk kupasını Kurcalı takımı oyuncularına verdi.

Final maçını Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve meclis üyeleri, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ve çok sayıda sporsever izledi.


Haberler


Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı