Anasayfa

23-05-2018
Halver derneğinden iftar yemeği
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu'nun (ABTTF) üye derneklerinden Halver Batı Trakya Türk Kültür Derneği, 20 Mayıs Pazar günü iftar yemeği verdi.
23 Mayıs 2018 Çarşamba

İftar sofrasına ABTTF'yi temsilen Başkan Halit Habipoğlu, Başkan Yardımcıları Sami Yusuf ve Mehmet Hüseyin ile Disiplin Kurulu üyesi İsmail Aptioğlu iştirak etti.

Üye dernekleri canlandırmak amacıyla önemli milli, dini ve kültürel günlerde etkinlikler düzenlenmesi çerçevesinde ABTTF'nin destek ve katkılarıyla Halver derneğinin lokalinde düzenlenen iftar sofrasına dernek yönetici ve üyeleri ile Halver şehri ve çevresinde yaşayan yaklaşık 50 Batı Trakya Türk'ü katıldı. İftar programında bir selamlama konuşması yapan ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, tüm konukların mübarek Ramazan ayını kutladı, ABTTF'nin başlattığı proje kapsamında üye dernekleri desteklemeye devam edeceğini söyledi.

Akşam ezanının okunmasını ardından dua ile oruçlarını açan konuklar hep birlikte iftar yaptı.




Haberler


Türk - Yunan eczacı odaları arasında ‘Kardeş Oda’ protokolü

Türkiye - Yunanistan arasında turizm protokolü imzalandı

Gümülcine ve İskeçe Müftüleri İpsala’daki Kur’an kursu açılışına katıldı

Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti