Anasayfa

23-05-2018
Halver derneğinden iftar yemeği
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu'nun (ABTTF) üye derneklerinden Halver Batı Trakya Türk Kültür Derneği, 20 Mayıs Pazar günü iftar yemeği verdi.
23 Mayıs 2018 Çarşamba

İftar sofrasına ABTTF'yi temsilen Başkan Halit Habipoğlu, Başkan Yardımcıları Sami Yusuf ve Mehmet Hüseyin ile Disiplin Kurulu üyesi İsmail Aptioğlu iştirak etti.

Üye dernekleri canlandırmak amacıyla önemli milli, dini ve kültürel günlerde etkinlikler düzenlenmesi çerçevesinde ABTTF'nin destek ve katkılarıyla Halver derneğinin lokalinde düzenlenen iftar sofrasına dernek yönetici ve üyeleri ile Halver şehri ve çevresinde yaşayan yaklaşık 50 Batı Trakya Türk'ü katıldı. İftar programında bir selamlama konuşması yapan ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, tüm konukların mübarek Ramazan ayını kutladı, ABTTF'nin başlattığı proje kapsamında üye dernekleri desteklemeye devam edeceğini söyledi.

Akşam ezanının okunmasını ardından dua ile oruçlarını açan konuklar hep birlikte iftar yaptı.




Haberler


Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı

ABTTF’den Çınar Camii davası kararına tepki

Dedeağaç – Midilli uçak seferleri için önemli adım

Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi