Anasayfa

23-05-2018
Halver derneğinden iftar yemeği
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu'nun (ABTTF) üye derneklerinden Halver Batı Trakya Türk Kültür Derneği, 20 Mayıs Pazar günü iftar yemeği verdi.
23 Mayıs 2018 Çarşamba

İftar sofrasına ABTTF'yi temsilen Başkan Halit Habipoğlu, Başkan Yardımcıları Sami Yusuf ve Mehmet Hüseyin ile Disiplin Kurulu üyesi İsmail Aptioğlu iştirak etti.

Üye dernekleri canlandırmak amacıyla önemli milli, dini ve kültürel günlerde etkinlikler düzenlenmesi çerçevesinde ABTTF'nin destek ve katkılarıyla Halver derneğinin lokalinde düzenlenen iftar sofrasına dernek yönetici ve üyeleri ile Halver şehri ve çevresinde yaşayan yaklaşık 50 Batı Trakya Türk'ü katıldı. İftar programında bir selamlama konuşması yapan ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, tüm konukların mübarek Ramazan ayını kutladı, ABTTF'nin başlattığı proje kapsamında üye dernekleri desteklemeye devam edeceğini söyledi.

Akşam ezanının okunmasını ardından dua ile oruçlarını açan konuklar hep birlikte iftar yaptı.




Haberler


Hayvan besicilerinden protesto gösterisi

Yunanistan, “hastane mantarı” vakalarında AB’de ikinci sırada

Mizanlı’daki protestoya ABTTF’den destek: “Eğitimde çifte standarta son verilsin”

Miçotakis ve Bergkam enerji iş birliğini görüştü

Okul binasına alınmayan Encümen Heyeti, taleplerini Bakan’a kapıda iletti

Bakan Zaharaki, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesini ziyaret etti

İskeçe’de Mizanlı Türk Azınlık İlkokulunun açılmaması protesto edildi

BTTÖB’den yeni eğitim yılı mesajı: “Azınlık okullarının kapatılmasına dur demeliyiz”

Eğitim Bakanı Zaharaki yarın İskeçe’de olacak

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 79 yaşında

AB Savunma Fonu’ndan Yunanistan’a 787 milyon euro

Türk turist akını bölge ekonomisini canlandırdı