Anasayfa

28-05-2018
Batı Trakya Türkleri Gütersloh'ta iftar yemeğinde buluştu
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu'na (ABTTF) üye derneklerden Gütersloh ve Çevresi Yunanistan Batı Trakya Türkleri Kültür ve Aile Birliği, Ramazan ayı nedeniyle 27 Mayıs Pazar günü iftar yemeği verdi.
28 Mayıs 2018 Pazartesi

ABTTF'nin destek ve katkılarıyla dernek lokalinde düzenlenen, ev sahibi derneğin yönetici ve üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğine ABTTF'yi temsilen Başkan Yardımcısı Aydın Ahmet katıldı.

İftar programı, ev sahibi Gütersloh derneğinin Başkanı İbrahim İbram'ın açış konuşması ile başladı. Ardından bir selamlama konuşması yapan ABTTF Başkan Yardımcısı Aydın Ahmet, ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu'nun selamlarını ileterek tüm konuklara hayırlı Ramazanlar diledi.

Yapılan konuşmalardan sonra program iftar yemeği ile devam etti. Birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından tüm konuklar çay ve kahve eşliğinde gece geç saatlere kadar sohbet etti.

Haberler


SEÇEK Derneği’nden Ankara’da üst düzey ziyaretler

Ilıca’da geleneksel Hıdırellez coşkusu

BTAYTD Darbuka Ritim Atölyesi Kakava Şenlikleri’nde sahne aldı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

ABTTF: “Zaharaki azınlık eğitim sorunlarını görmezden geldi”

Miçotakis, BAE Devlet Başkanı Nahyan ile Abu Dabi’de görüştü

Yeni deprem haritası: Dedeağaç’ın risk seviyesi yükseltildi

İsrail Savunma Bakanı Katz hakkında Yunanistan’da ön soruşturma başlatıldı

Gökçeada’daki Rum azınlık okullarına destek için Atina’da konser

Yaz aylarında iş yerleri saat 22.00’ye kadar açık kalsın önerisi

Gümülcine Müftülüğü Kitap Kulübü buluşmaları devam ediyor

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifinden önemli duyuru