Anasayfa

07-06-2018
Kammenos'tan darbeci askerlere ilişkin açıklama
Savunma Bakanı Panos Kammenos: "(Türkiye Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Yunanistan’daki darbeci askerlere ilişkin açıklaması) Bu konuda bilgilendirmeyi Avrupa Birliği’nde ve NATO toplantısında yapacağım."
7 Haziran 2018 Perşembe

Savunma Bakanı Panos Kammenos, Türkiye Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın darbeci askerlerin Yunan yargısı tarafından serbest bırakılmasına yönelik açıklamalarına ilişkin, NATO’daki mevkidaşlarını bilgilendireceğini söyledi.

Kammenos, Yunanistan’da düzenlenen "Salamis Storm 2018" tatbikatının açılışında konuştu.

Gözaltı süreleri dolan Türk firari darbeci askerlerin Yunan yargısı tarafından serbest bırakıldığını belirten Kammenos, bu kişilerin NATO müttefiki olan yabancı bir ülkeden kaçırılması gibi bir durumun uluslararası hukukun ihlali olacağını ve iki ülke arasındaki barışı tehdit edeceğini ifade etti.

Kammenos, Romen ve Sırp mevkidaşlarını konu hakkında bilgilendirdiğini paylaşarak, "Bu konuda bilgilendirmeyi Avrupa Birliği’nde ve NATO toplantısında yapacağım." dedi.

Kammenos, bugün Brüksel’deki NATO Savunma Bakanları toplantısına katılacak.



Haberler


Gümülcine Müftülüğü’nden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi

ABD ara seçimlerinde Demokratlar Kongrenin iki kanadında da çoğunluğu aldı

Velilerden İsrail’in İskeçe’deki okula ekipman bağışlamasına tepki

OPEKEPE skandalı büyüyor

Dün “kabul edilemez” dediği yerde bugün kendisi duruyor!

BM’de Yunanistan’ın insan hakları sicili incelendi

MÜFTÜLER ATANDI, KOLTUKLAR YERİNİ BULDU… PEKİ İRADE NEREDE?

2027 yılı taşıt vergileri myCAR’da erişime açıldı