Anasayfa

24-06-2018
AK Parti’den seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.
24 Haziran 2018 Pazar

AK Parti'den seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan geldi. Ünal, "Bugün Türkiye bir demokrasi şöleni yaşadı." dedi.

"İçişleri Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre son dönemlerin en güvenli seçimlerinden birini yaşadık." diye konuşan Ünal, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Seçim sonuçları için hiçbir şüpheye mahal olmadığını ifade eden Ünal, "Her sandığın başında siyasi partilerin müşahitleri varken şu an itibariyle bütün siyasi partiler sonuçları beraberce takip ediyorlar." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin iktidar olmanın sorumluluğu ile davrandığını söyleyen Ünal, "Özellikle AA’nın hedef konularak tehdit edilmesi kabul edilebilir bir şey değil. AA ıslak imzalı tutanakları alıyor ve giriyor. Devletin kurumları üzerinden oluşturulan bu ağır tahrik kabul edilebilir bir şey değil." diye konuştu.

"Cumhurbaşkanı ile görüşmeniz oldum mu?" sorusu üzerine Ünal, "Cumhurbaşkanımız genel merkezimize gelecek. Sonuçlar tam anlamıyla açıklanana ve netleşene kadar bekleyeceğiz. Sonuçlar netleşince inşallah cumhurbaşkanımız genel merkezimize gelecek ve bir balkon konuşması yapacaktır." yanıtını verdi.

Ünal, "Bu sonuçlar milletin iradesinin tecellisidir. Her siyasi parti bu sonuçlara yönelik son derece saygılı olmalıdır." diye konuştu.

Haberler


Bir yılda 1,5 milyon Türk turist Yunanistan’ı ziyaret etti

Pakistan ve Hindistan ateşkes konusunda anlaştı

DEB Partisi EFA’nın yönetim kuruluna seçildi

İlayda Ünal, Hanımeli Derneği yönetimini başkonsolosluk konutunda ağırladı

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması tamamlandı

Ahmet Yesevi Üniversitesi İskeçe Türk Birliği’nde tanıtıldı  

Rıdvan Ahmet : ‘Bu proje sadece teknolojik değil aynı zamanda sosyal açıdan da bölge halkı için büyük bir kazanımdır’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı