Anasayfa

17-07-2018
Yunanlı askerlerin tutukluluğuna devam kararı
EDİRNE’de, Yunanistan sınırındaki Kastanies Karakolu’ndan çıktıkları devriye sırasında Türkiye’ye geçtikleri için tutuklanan teğmen Angelos Mitretodis (25) ile astsubay çavuş Dimitris Kuklazis’in (29) için Edirne 2’nci Sulh Ceza Hakimliği’nce yapılan tutukluluk değerlendirme duruşmasından yine tahliye çıkmadı.
17 Temmuz 2018 Salı

Edirne 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi, her 30 günde bir olan tutukluluk değerlendirme duruşmasını yaptı. Duruşmaya geçen 1 Mart tarihinden bu yana tutuklu olan Yunanlı askerler teğmen Angelos Mitretodis ve Dimitris Kuklazis, avukatları Selin Özel ile Hakan Yalçıntuğ da katıldı.

Avukat Yalçıntuğ, müvekkillerinin haksız yere tutuklandığını ileri sürerek, serbest bırakılmasını istedi. Mahkeme, sanıkların tutukluluğuna devam kararı verdi.

Haberler


Çipras: Yeni parti eylüle kadar hazır, seçimlere katılacağız

Başkonsolos Ünal’dan Kireççiler ziyareti

Celal Bayar Lisesi atletizmde 20 madalya kazandı

“Hisseli Harikalar Kumpanyası” büyük beğeni topladı

Hükümette istifa edenlerin yerine görevlendirilen isimler açıklandı

AADE’den küçük çiftçilere KDV iadesi

OPEKEPE soruşturmasında siyasi deprem; üç bakan istifa etti

Maria Karistianu: “Başlıyoruz”

Kavala’da tanker devrildi

Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti

Girit Adası’nda gökyüzü kırmızıya büründü

Demircik - Bulgaristan yoluyla ilgili dava İskeçe’de görüşüldü