Anasayfa

17-07-2018
Yunanlı askerlerin tutukluluğuna devam kararı
EDİRNE’de, Yunanistan sınırındaki Kastanies Karakolu’ndan çıktıkları devriye sırasında Türkiye’ye geçtikleri için tutuklanan teğmen Angelos Mitretodis (25) ile astsubay çavuş Dimitris Kuklazis’in (29) için Edirne 2’nci Sulh Ceza Hakimliği’nce yapılan tutukluluk değerlendirme duruşmasından yine tahliye çıkmadı.
17 Temmuz 2018 Salı

Edirne 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi, her 30 günde bir olan tutukluluk değerlendirme duruşmasını yaptı. Duruşmaya geçen 1 Mart tarihinden bu yana tutuklu olan Yunanlı askerler teğmen Angelos Mitretodis ve Dimitris Kuklazis, avukatları Selin Özel ile Hakan Yalçıntuğ da katıldı.

Avukat Yalçıntuğ, müvekkillerinin haksız yere tutuklandığını ileri sürerek, serbest bırakılmasını istedi. Mahkeme, sanıkların tutukluluğuna devam kararı verdi.

Haberler


Eğitim Bakanı Zaharaki yarın İskeçe’de olacak

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 79 yaşında

AB Savunma Fonu’ndan Yunanistan’a 787 milyon euro

Türk turist akını bölge ekonomisini canlandırdı

Dedeağaç Belediye Başkan Yardımcısı: “Turizm, Türk ve Yunan halkını birbirine yakınlaştırıyor”

Hayvancılıkta çiçek hastalığı alarmı sürüyor!

Akdeniz Araştırmacılar Gecesi 26 Eylül’de İskeçe’de

Zeybek’ten Mizanlı Türk Azınlık İlkokulu için bakanlığa soru önergesi

Von der Leyen’den Gazze için 2 yıl sonra tavır

İskeçe ovasında bu yıl da güreş coşkusu yaşandı

AB’den uyarı: Yunanistan, KDV direktiflerini uygulamadığı için yargıya gidebilir

Eski bakanın oğulları silah yasasını ihlalden gözaltında