Anasayfa

26-07-2018
Olimpiakos ve PAOK'tan yangın mağdurlarına yardım
Yunanistan liginin köklü kulüplerinden Olimpiakos ve PAOK yaptıkları açıklamalarla Atina bölgesinde meydana gelen yangın felaketinde zarar görenlere maddi yardımda bulunacaklarını duyurdu.
26 Temmuz 2018 Perşembe

OLİMPİAKOS'TAN 1 MİLYON EURO YARDIM

Olimpiakos takımı yaptığı açıklamada Atina'da yaşanan yangın felaketinden etkilenenlere 1 milyon euro yardım yapacağını belirtti. Kulüp açıklamasında ayrıca bankalarda özel hesap açılacağını ve yardımda bulunmak isteyen kulüp taraftarlarının bu hesaba para yatırarak mağdurlara yardım edebileceği ifade edildi.

PAOK - BASEL MAÇININ GELİRLERİ YANGIN MAÄžDURLARINA

Olimpiakos takımının yanısıra PAOK da mağdurlara yardım edeceğini açıkladı. PAOK kulübü yangınlardan zarar görenlere yardım amacıyla Basel takımı ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının tüm gişe gelirlerinin bölgedeki halka verileceğini duyurdu.

Haberler


Eğitim Bakanı Zaharaki yarın İskeçe’de olacak

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 79 yaşında

AB Savunma Fonu’ndan Yunanistan’a 787 milyon euro

Türk turist akını bölge ekonomisini canlandırdı

Dedeağaç Belediye Başkan Yardımcısı: “Turizm, Türk ve Yunan halkını birbirine yakınlaştırıyor”

Hayvancılıkta çiçek hastalığı alarmı sürüyor!

Akdeniz Araştırmacılar Gecesi 26 Eylül’de İskeçe’de

Zeybek’ten Mizanlı Türk Azınlık İlkokulu için bakanlığa soru önergesi

Von der Leyen’den Gazze için 2 yıl sonra tavır

İskeçe ovasında bu yıl da güreş coşkusu yaşandı

AB’den uyarı: Yunanistan, KDV direktiflerini uygulamadığı için yargıya gidebilir

Eski bakanın oğulları silah yasasını ihlalden gözaltında