Anasayfa

26-07-2018
Olimpiakos ve PAOK'tan yangın mağdurlarına yardım
Yunanistan liginin köklü kulüplerinden Olimpiakos ve PAOK yaptıkları açıklamalarla Atina bölgesinde meydana gelen yangın felaketinde zarar görenlere maddi yardımda bulunacaklarını duyurdu.
26 Temmuz 2018 Perşembe

OLİMPİAKOS'TAN 1 MİLYON EURO YARDIM

Olimpiakos takımı yaptığı açıklamada Atina'da yaşanan yangın felaketinden etkilenenlere 1 milyon euro yardım yapacağını belirtti. Kulüp açıklamasında ayrıca bankalarda özel hesap açılacağını ve yardımda bulunmak isteyen kulüp taraftarlarının bu hesaba para yatırarak mağdurlara yardım edebileceği ifade edildi.

PAOK - BASEL MAÇININ GELİRLERİ YANGIN MAÄžDURLARINA

Olimpiakos takımının yanısıra PAOK da mağdurlara yardım edeceğini açıkladı. PAOK kulübü yangınlardan zarar görenlere yardım amacıyla Basel takımı ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının tüm gişe gelirlerinin bölgedeki halka verileceğini duyurdu.

Haberler


ABD ara seçimlerinde Demokratlar Kongrenin iki kanadında da çoğunluğu aldı

Velilerden İsrail’in İskeçe’deki okula ekipman bağışlamasına tepki

OPEKEPE skandalı büyüyor

Dün “kabul edilemez” dediği yerde bugün kendisi duruyor!

BM’de Yunanistan’ın insan hakları sicili incelendi

MÜFTÜLER ATANDI, KOLTUKLAR YERİNİ BULDU… PEKİ İRADE NEREDE?

2027 yılı taşıt vergileri myCAR’da erişime açıldı

Danışma Kurulundan müftülük atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi yok sayılamaz”

Bir patrik 35 yıldır görevde, azınlık hâlâ bir müftüsünü seçemiyor

İstanbul’da 35. yıl töreni, Batı Trakya’da atama – dayatma uygulaması!

Zaman içinde eriyen ömür sermayesi

Karanlığa karşı sıradanlığın mücadelesi