Anasayfa

04-02-2019
Eczacı Erdem Hüseyin başkan adaylığını açıkladı
Eczacı Erdem Hüseyin, Kozlukebir Belediyesi için başkan adayı olduğunu açıkladı.
4 Şubat 2019 Pazartesi

Bölge halkının desteğiyle Kozlukebir Belediyesi'ne başkan adayı olma kararı aldığını söyleyen Erdem Hüseyin, "Uzun yıllardır iç içe olduğum bölge insanına hizmet anlamında minnet borcumu ödemek için aday oluyorum" dedi.

Erdem Hüseyin, yerel yönetimde faydalı olacağına inandığını belirterek, "Belediyecilik anlayışımla bugüne kadar yapılanlardan daha güzel şeyler yapabileceğime inandığım için bu yola çıktım. Hedefim, toplumun her kesimini kucaklayan hizmet odaklı çağdaş bir belediye vizyonu oluşturmak. Bu amaçla, her biri kendi bölgelerinin dinamiklerini iyi bilen tecrübeli ve genç isimlerden oluşan bir ekiple bu hizmet yarışına giriyorum." dedi.
Hüseyin, bağımsız bir oluşumun adayı olduğunu vurgulayarak, "Sadece halkın adayı olarak çıktığım bu yolda başkan adayı olduğum listemizin adı ile burada yer alacak aza adayı arkadaşlarımızın adını, belediyecilik anlayışımızı ve hedeflerimizi en yakın zamanda düzenleyeceğimiz tanıtım toplantısında kamuoyuna ilan edeceğiz." dedi.



Haberler


GTGB olağan genel kurula hazırlanıyor

Milletvekili Ferhat, Agrisnap uygulamasındaki sorunları meclis gündemine taşıdı

Gençler Karasu kıyısında buluşuyor

Milletvekili Baran: “İskeçe’de ambulans krizi vatandaşın hayatını tehlikeye atıyor”

Mustafçova Belediye Başkanı Kurt’tan Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

DTİK Kuzey Makedonya buluşması Üsküp’te gerçekleştirildi

Hasan Paçaman’dan Turus ve Eren’e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği genel kurulu bu pazar

Batı Trakya’da Ruh Sağlığı Hizmetlerine Yaklaşım ve Kültürel Etkiler

Batı Trakyalı Ömer Hacı Karaahmet, Türkiye üçüncüsü oldu

Zeybek: “Yeni tarım politikası üreticiyi zor durumda bırakacak”

SEÇEK Derneğinden Ankara’da üst düzey ziyaretler