Anasayfa

17-06-2020
Yassıköy belediyesinde testler başladı
Rodop ilindeYassıköy belediyesinde alınan ek önlemlerin ve Ayazma köyünde dün akşamdan itibaren başlayan karantina uygulamasının ardında, sağlık ekipleri bölgede Kovid-19 testleri yapmaya başladı.
17 Haziran 2020 Çarşamba

Sabah saat 09:00'dan itibaren Bulatköy Sağlık Ocağı'nda isteyen vatandaşlara Kovid-19 testleri yapılıyor. Bulatköy'ün yanı sıra, Sindelli, Yuvacılı, Eşekçili, Gebecili sakinleri Bulatköy Sağlık Ocağı'na gelerek test yaptırabilecek. Testlerin akşam saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.

Karantina altına alınan Ayazma köyünde ise testler ilkokul binasında mobil ekip tarafından gerçekleştirilecek.

Bu arada, Ayazma köyüne giriş çıkışların polis kontrolünde olduğu öğrenildi. Karantina nedeniyle köye giriş ve çıkışlar dün akşamdan itibaren yasaklanmıştı.

Haberler


Gökçeada’daki Rum azınlık okullarına destek için Atina’da konser

Yaz aylarında iş yerleri saat 22.00’ye kadar açık kalsın önerisi

Gümülcine Müftülüğü Kitap Kulübü buluşmaları devam ediyor

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifinden önemli duyuru

CINGOs Yunanistan raporunu yayınladı

Mücahit Mümin’in “Şafak Yazıları” BAKEŞ tarafından yayımlandı

BTAYTD Darbuka/ritim ekibi Kakava Şenlikleri’nde sahne alacak

Zeybek’ten tarım desteklerinin geri istenmesine tepki

Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul Atina’da

PASOK’ta deprem: Haris Kastanidis partiden istifa etti

Gümülcine’nin kuzeyinde taşkın riskine karşı proje tamamlandı

Yeni yardım programı haziranda başlıyor